"Wake up America!": Η 3η σεζόν Handmaid's Tale στέλνει μήνυμα

Δημοσίευση: 4 Φεβ. 2019, 15:03
Συντάκτης:

Το «The Handmaid’s Tale» μπορεί να μην ενθουσίασε με την 2η σεζόν του (εδώ η κριτική μας), όπως με την παρθενική, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια εξαιρετικά επίκαιρη σειρά, με την δυστοπική εκδοχή των ΗΠΑ να φαντάζει απαραίτητει να διηγηθεί τις ιστορίες της, ειδικά στην σημερινή πραγματικότητα διοικητικού μοντέλου Ντόναλντ Τραμπ.

Το πρώτο teaser trailer για τον 3ο κύκλο που προβλήθηκε στον τελικό του Super Bowl είναι στημένο σαν μια διαφήμιση που ενώ αρχικά μιλά για μια ηλιόλουστη, καλοβαλμένη και ευτυχισμένη Αμερική, εξελίσσεται σε μια εφιαλτικά σκοτεινή εκδοχή της.

Αναμένουμε περισσότερα και εννοείται ότι θα το τιμήσουμε.

Update 3/5/19: Επίσημο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα. Δεν υπάρχει διαφυγή. Υπάρχει πλάνο και σύμμαχοι για την επανάσταση. 

Θα προβάλλεται την Πέμπτη 6 Ιουνίου -και κάθε Πέμπτη- στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD. Την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα προβληθούν τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ κάθε επόμενη Πέμπτη θα προβάλλεται από ένα μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνολικά 13 επεισοδίων. Παράλληλα, ο 1ος και ο 2ος κύκλος της σειράς βρίσκονται ήδη από τον Μάιο και για όλο το καλοκαίρι στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos