ΣΕΙΡΕΣ

"True detective" 3: Δείτε τρία clip από το πρώτο επεισόδιο

Δημοσίευση: 27 Aug 2018, 15:02
Συντάκτης:

Το True Detective επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2019 για την τρίτη του σεζόν σχεδόν τρία χρόνια μετά την προηγούμενη.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα, πρωταγωνιστής θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ για το Moonlight, Μαχερσάλα Αλί, όλα τα επεισόδια υπογράφει ο Νικ Πιτσολάτο, ο οποίος θα αναλάβει και χρέη σκηνοθέτη μαζί με τον Τζέρεμι Σόλνιερ (Blue Ruin, Green Room).
Μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο δίλεπτο trailer που δείχνει πως η επιστροφή της σειράς στα σκοτεινά μονοπάτια της 1ης σεζόν είναι σχεδόν σίγουρη. Ο Αλί, σε μεγάλη ηλικία, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του όσα έχει δει και κυρίως δύο μικρά αγόρια...
Η νέα σεζόν θα εκτυλίσσεται στα βουνά Όζαρκ στο Μιζούρι (όπως και το «Ozark» του Netflix). «Αυτή είναι η ιστορία ενός μακάβριου εγκλήματος στην καρδιά των Όζαρκς και ένα μυστήριο πολλών δεκαετιών που θα δούμε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους», αναφέρει η πλοκή. Ο Αλί θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ της πολειτιακής αστυνομίας του Αρκάνσας, ο οποίος διαπράττει το έγκλημα που τον στοιχειώνει.

Θα ξεκινήσει να προβάλλεται 13 Ιανουαρίου 2019.

Update 14/1/19: Η σειρά ξεκίνησε χθες, εδώ μπορείτε να δείτε τα τρία πρώτα clip από το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο, που ανέβασε το επίσημο κανάλι του ΗΒΟ στο YouTube: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos