Τομ Χάρντι και Τσάνινγκ Τέιτουμ στον παράδεισο του οργανωμένου εγκλήματος

Δημοσίευση: 9 Ιαν. 2017, 17:02
Συντάκτης:

Ο Channing Tatum και o Tom Hardy βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο θρίλερ του J.C. Chandor, “Triple Frontier”.

Την επιστροφή του σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη, τρία χρόνια μετά το «Α most violent year", αλ»ά μην ξεχνάμε και τα «Margin Call», «All is lost»...

Η ίδια η πραγματοποίηση της ταινίας αποτελεί… θρίλερ από μόνη της, καθώς το γραμμένο το 2009 σενάριο του Mark Boal είχε περάσει πρώτα από τα χέρια της Kathryn Bigelow, η οποία μάλιστα είχε μαζέψει σταρ όπως ο Tom Hanks, ο Johnny Depp και ο Leonardo DiCaprio για να συμμετάσχουν στο project. Όταν όμως το στούντιο απαίτησε να δώσει ρόλο στον Will Smith αν ήθελε το budget των 80 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε ζητήσει, εκείνη άφησε στην άκρη το project για να κάνει το Zero Dark Thirty και εν τέλει αποχώρησε οριστικά.

Κάθριν Μπίγκελοου - Τζέι Σι ΤσάντορΚάθριν Μπίγκελοου - Τζέι Σι Τσάντορ

Άλλες πληροφορίες για την ταινία δεν έχουν διαρρεύσει, πέραν του ότι ο τίτλος αναφέρεται στη συνοριακή γραμμή μεταξύ Παραγουάης, Αργεντινής και Βραζιλίας, που αποτελεί παράδεισο του οργανωμένου εγκλήματος. Μια διαφορετική εκδοχή στο «Sicario» του Ντενί Βιλνέβ ίσως;

Δε γνωρίζουμε για τι ρόλους προορίζονται οι Tatum και Hardy αλλά δε μας νοιάζει και ιδιαίτερα αφού η συνύπαρξη στην κινηματογραφική οθόνη των δύο ηθοποιών θα είναι πραγματικό… eye candy!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είναι δύσκολο να οργανωθεί αυτή η συνύπαρξη, καθώς τα προγράμματα και των δυο τους είναι ιδιαιτέρως βαρυφορτωμένα: τον Hardy θα δούμε σύντομα στη νέα σειρά του FX Taboo αλλά και στο πολεμικό θρίλερ του Christopher Nolan, Dunkirk. Το όνομά του έχει επίσης συνδεθεί με τη βιογραφία του Al Capone Fonzo, την περιπέτεια εξερεύνησης στην Ανταρκτική Shackleton αλλά και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο Mad Max: Wasteland. Ο Tatum, δε, θα εμφανιστεί στο heist movie του Steven Soderbergh Logan Lucky και στο Kingsman: The Golden Circle. Ετοιμάζει επίσης ένα ακατάλληλο για ανηλίκους κωμικό μιούζικαλ με τον Joseph Gordon-Levitt και ακούγεται ότι θα εμφανιστεί και στο (αργοπορημένο) Gambit της Fox, το crossover των Men in Black και 21 Jumpstreet, MIB23, αλλά και ότι θα έχει το ρόλο… της γοργόνας στο remake του Splash.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos