Τομ Χάρντι: "Έπαιξα τον Venom για τον γιο μου!"

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2018, 16:29
Συντάκτης:

«Ο γιος μου είναι η αιτία που επέλεξα να γίνω ο Venom», παραδέχεται ουσιαστικά ο Tom Hardy, σε συνέντευξη που παραχώρησε κατά τη διάρκεια του Comic-Con στο San Diego. Έχοντας στο πλάι του τον συμπρωταγωνιστή του Riz Ahmed και τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer, μίλησαν για μία από τις πιο σκοτεινές ταινίες της Marvel και ο ηθοποιός εξήγησε πώς έφτασε στο σημείο να επιλέξει τον ρόλο.

«Πάνω και πίσω από όλα κρύβεται το ότι είμαι πατέρας. Ο γιος μου λοιπόν ήρθε σε εμένα με έναν χαρακτήρα που λάτρευε, και αυτός ήταν ο Venom. Αποφάσισα να τον ερευνήσω καλύτερα και πολύ σύντομα, αναπάντεχα θα έλεγα, εμφανίστηκε στον ορίζοντα το σχετικό σενάριο. Έχοντας κάνει το Dark Knight του Κρίστοφερ Νόλαν, ένιωθα πως είχα ολοκληρώσει το κομμάτι μου ως σούπερ ήρωας, αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω τον Venom – το οποίο συσχετίστηκε και με την αγάπη του γιού μου για τον χαρακτήρα αλλά και με το πόσο απίθανος και cool ήταν- άρχισα να ενθουσιάζομαι και αποφάσισα να το κάνω».

Ο Hardy μίλησε επίσης και για το γεγονός πως η εκδοχή του Venom είναι μία αυτόνομη εκδοχή, δημιουργημένη από την Sony, κάτι που προκάλεσε κάποιες σκέψεις για το πού θα τοποθετηθεί στον γενικότερο κινηματογραφικό κόσμο της Marvel. «Θα μπορούσα να πω πως είμαι κάπως ιδιοτελής και αρκετά επηρμένος σε αυτό το κομμάτι, και γι’ αυτό χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχω έναν αυτόνομο χαρακτήρα εντός του κόσμου της Marvel. Δεν ξέρω πού θα του ταίριαζε να τοποθετηθεί  στον γενικότερο βωμό των πραγμάτων, αλλά δεν αποκλείω τίποτα».

Ο Fleischer προσέθεσε πως γίνονται πολλές προσπάθειες να εγκολπωθεί η ζοφερότητα του βιβλίου στην ίδια την ταινία, η οποία μάλιστα έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos