ΣΕΙΡΕΣ

Τηλεοπτικό reboot για το “The Dark Tower”

Δημοσίευση: 24 Οκτ. 2017, 13:36
Συντάκτης:

Περισσότερος Stephen King έρχεται στη μικρή οθόνη και αυτή τη φορά η επική σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα “The Dark Tower” ίσως να αποκτήσει τη μεταφορά που του αξίζει. Η ομώνυμη κινηματογραφική ταινία που βασίστηκε στο πρώτο βιβλίο της σειράς και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι δεν κατάφερε να κερδίσει  ούτε την εκτίμηση των κριτικών ούτε την αγάπη του κοινού, παρά το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Idris Elba και Matthew McConaughey.

Βέβαια υπήρχαν πολλά προβλήματα στο post-production, ενώ η απόφαση να δημιουργηθεί μια PG-13 version ενός εξαιρετικά βίαιου σύμπαντος οδήγησε σε ένα μάλλον άχαρο τελικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, λίγες μέρες πριν βγει στις αίθουσες, ο Glen Mazzara, δημιουργός του “The Walking Dead”, κλήθηκε να κάνει τα μαγικά του και να μετατρέψει το πλούσιο υλικό του κόσμου του “The Dark Tower” σε μια τηλεοπτική σειρά, η οποία τελικά θα αποτελέσει reboot κι όχι συνέχεια της ταινίας, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.

Ο ίδιος ο King πάντως, σε συνέντευξή του στο Vulture, δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός σχετικά με τις λεπτομέρειες της σειράς, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα είναι ριζικό reboot. Αν κρίνουμε πάντως από άλλες τηλεοπτικές μεταφορές σειρών βιβλίων, π.χ. “Game of Thrones” και “Outlander”, τότε είναι πολύ πιθανό η μαγεία του “The Dark Tower” να ξεδιπλωθεί με καλύτερα αποτελέσματα στη μικρή οθόνη.

Update 22/3/19: Ανακοινώθηκε και επίσημα η παραγωγή της σειράς από την Amazon, με τους Jasper Pääkkönen (Vikings, BlackKklansman), Sam Strike (Nightflyers, Timeless, Mindhunter) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Pääkkönen θα υποδυθεί τον Man in Black ή πιο γνωστό ως Randall Flagg και ο Strike τον Roland Deschain, γνωστό ως The Gunslinger. Η ταινία έχει να κάνει με τον Ρόλαντ, ο οποίος ανήκει σε μια πεθαμένη πλέον βασιλική γενιά, και είναι πιστολέρο όπως αυτούς της Άγριας Δύσης. Είναι ένας μοναχικός περιπλανητής μέσα σ’έναν κατεστραμμένο κόσμο: έναν κόσμο που, όσο ο χρόνος περνά, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο. Και ο Ρόλαντ αναζητά τον Μαύρο Πύργο (ο οποίος φημολογείται πως βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου, στο κέντρο κάθε πραγματικότητας) για να τον θεραπεύσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos