ΣΕΙΡΕΣ

"Θα δώσουμε στο Sense8 το τέλος που του αξίζει"

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2017, 17:55
Συντάκτης:

Ποιος λέει πως τα social media δεν είναι πανίσχυρα τη σήμερον ημέρα; Τόσο ισχυρά, που μπορούν να μεταστρέψουν τη γνώμη του ίδιου του Netflix, που αποφάσισε μόλις έναν μήνα πριν να ανακοινώσει τη διακοπή του Sense8; Κύμα αντιδράσεων σηκώθηκε από τους φαν της σειράς, που επιζητούσαν μία 3η σεζόν ώστε να δοθεί ένα ικανοποιητικό τέλος, και το Netflix τους άκουσε. Πώς θα γινόταν άραγε αλλιώς, αφού μέχρι και online petition υπήρξε με υπογραφές να φτάνουν τις πρώτες μέρες τις 90 χιλιάδες. 

Και να λοιπόν που μία νέα δημοσίευση δίνει μία μικρή ικανοποίηση στους φαν. Δεν θα υπάρξει ολόκληρη 3η σεζόν, αλλά ένα δίωρο επεισόδιο που θα φέρει το τέλος στη σειρά που αγαπήθηκε από τόσο κόσμο. Το νέο ήρθε με τη μορφή ενός γράμματος από την συν-δημιουργό της σειράς Lana Wachowski, που συνέχισε την 2η σεζόν, ενώ η αδερφή της Lilly Wachowski αποστασιοποιήθηκε. Τη δημιουργία βέβαια της σειράς τη μοιράζονται και με τον J. Michael Straczynski.

Το Netflix δημοσίευσε το γράμμα στον επίσημο λογαριασμό του, μαζί με ένα βίντεο-αφιέρωμα στη σειρά. «Αφού είδαμε πως η ακύρωση της σειράς ήταν μία βόμβα για το κοινό, αποφασίσαμε να δώσουμε στους φαν του Sense8 ένα τέλος, που τους αξίζει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Netflix. Το φινάλε της σειράς θα είναι η δεύτερη φορά που το Sense8 θα κυκλοφορήσει ένα δίωρο επεισόδιο, όπως έκανε και τα Χριστούγεννα του 2016, κυκλοφορώντας ένα σπέσιαλ επεισόδιο, μετά από σχεδόν διετές κενό μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σεζόν.

Στο γράμμα της, η Lana Wachowski εξομολογήθηκε πως στενοχωρήθηκε πολύ όταν η σειρά ακυρώθηκε. «Η έξαρση αγάπης και θλίψης που εκδηλώθηκε με την ανακοίνωση πως το Sense8 δεν θα συνεχιστεί ήταν τόσο έντονη που συχνά ήταν αδύνατον να ανοίξω το mail μου. Ποτέ δεν είχα δουλέψει τόσο σκληρά και δεν είχα βάλει τόσο πολύ τον εαυτό μου σε ένα πρότζεκτ, που η ανακοίνωση με διέλυσε [...] Καθώς οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι τους, κι εγώ η ίδια έμαθα πως δεν είμαι μονάχα ένα εγώ, αλλά ένα εμείς. Αν και πολλές φορές κάποιες αποφάσεις είναι μη αναστρέψιμες, αυτό δεν ισχύει πάντα. Η αγάπη σας (των φαν) έφερε πίσω το Sense8», δήλωσε μεταξύ άλλων στο γράμμα της.

Ένας αναστεναγμός ανακούφισης και συνάμα θλίψης σίγουρα θα βγει από πολλούς φαν, γιατί, κατά πως φαίνεται, θα μάθουμε τι συνέβη τελικά στον Wolfgang αλλά θα έχουμε μονάχα ένα δίωρο και καμία πλέον προσδοκία για κάτι παραπάνω. 

Update 27/4/18: Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του φινάλε, την δίωρη ταινία δηλαδή που ετοίμασε η δημιουργική ομάδα για να ολοκληρώσει την ιστορία των πρωταγωνιστών. Στις 8 Ιουνίου 2018 θα στριμάρει online.

Update 17/5/18: Ανέβηκε και το τρέιλερ που μας προετοιμάζει κατάλληλα: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos