Στην (τηλεοπτική) φωλιά του κούκου. Prequel.

Δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2017, 13:45
Συντάκτης:

Τα origin stories χαρακτήρων και υπερηρώων δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό εκεί στο Hollywood! Ειδικά οι «κακοί» φαίνεται να είναι αυτοί που ενδιαφέρουν περισσότερο σκηνοθέτες, σεναριογράφους και στούντιο. Έτσι, τελευταία προσθήκη, μετά την ταινία για τον Joker που ανακοίνωσε η Warner Bros, είναι η τηλεοπτική ιστορία της Nurse Ratched, της σατανικής νοσοκόμας από τη «Φωλιά του Κούκου», την οποία ερμήνευσε το 1975 η Louise Fletcher και τιμήθηκε με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

<a href="/nea/ratched-season-1-ahreiasto-kai-klisediarismeno/63393">"Ratched" season 1: Αχρείαστο και κλισεδιαρισμένο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ratched" season 1: Αχρείαστο και κλισεδιαρισμένο

Ποια είναι η ηθοποιός που θα αναλάβει να φέρει ξανά στη ζωή έναν από τους πιο iconic villains στην ιστορία του κινηματογράφου; Η Sarah Paulson, που θα ερμηνεύσει τη Nurse Ratched σε νεαρή ηλικία, όταν ξεκίνησε τη δολοφονική της ανέλιξη στην ιεραρχία του συστήματος ψυχικής υγείας. Η επιλογή της Paulson δεν είναι τυχαία, καθώς ο δημιουργός της νέας σειράς του Netflix, που θα φέρει τον τίτλο «Ratched», είναι ο Ryan Murphy, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τόσο σε όλες τις σεζόν του «American Horror Story» όσο και στο «American Crime Story» για τη δίκη του O.J. Simpson.

O Murphy φέρεται να κυνήγησε τα δικαιώματα του χαρακτήρα της Ratched επί έναν ολόκληρο χρόνο από τον executive producer της εμβληματικής ταινίας, Michael Douglas, o οποίος θα επαναλάβει τα καθήκοντά του και στην σειρά, η οποία πήρε έγκριση για 2 σεζόν, 18 συνολικά επεισοδίων.

Η επιλογή της Paulson για τον ρόλο είναι ένας καλός οιωνός, καθώς έχει αποδείξει ότι το ‘χει με τους δύσκολους ρόλους, αλλά η υπερβολή που συνήθως χαρακτηρίζει τις σειρές του Murphy μπορεί να εκτροχιάσει το όλο εγχείρημα, πράγμα που δεν αξίζει σε έναν αξέχαστο χαρακτήρα μιας ταινίας που τόσοι έχουν αγαπήσει.

Fingers crossed!

Update 15/1/19: Την Sarah Paulson θα πλαισιώσουν η Sharon Stone, η Judy Davis, η Cynthia Nixon, η Αmanda Plummer και ο Corey Stoll σε ένα τρομερά ενδιαφέρον καστ. Περιμένουμε φυσικά με ανυπομονησία να μάθουμε ποιος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Τζακ Νίκολσον! Πάντως αναμένεται στις αρχές του 2020.

Update 29/7/20: Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Netflix, ενώ παραγωγός είναι ο Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος είχε κάνει την παραγωγή και στην ταινία του Φόρμαν κερδίζοντας Όσκαρ.

Update 4/8/20: Το επίσημο τρέιλερ είναι εδώ και είναι φυσικά πληθωρικό, όπως κάθε δουλειά του Μέρφι.

Update 8/9/20: Τελικό τρέιλερ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos