ΣΕΙΡΕΣ

Σειρά για τη ζωή του Nτιέγκο Μαραντόνα

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2019, 18:22
Συντάκτης:

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Amazon που θα αφορά την ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

<a href="/multimedia-trailer/tomorrow-war-o-kris-prat-tha-sosei-tin-gi/64546">"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη

Η σειρά «Sueno Bendito» (Μτφ: «Ευλογημένο όνειρο») γυρίζεται στο Μπουένος Άιρες και η πρώτη σκηνή δείχνει τον διάσημο ποδοσφαιριστή να κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών μέσα σε μια έπαυλη στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πούντα ντελ Εστε.

Τρεις ηθοποιοί από την Αργεντινή, οι Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικολάς Γκόλντσμιντ, υποδύονται τον για πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία, Μαραντόνα, σε τρεις περιόδους της ζωής του, η οποία είναι γεμάτη από σκάνδαλα, γυναίκες, ναρκωτικά και ντόπινγκ.

«Είναι μια βιογραφική σειρά, διάρκειας μιας ώρας, που θα επανέλθει στους θριάμβους και στις προκλήσεις του θρυλικού αυτού ποδοσφαιριστή, στις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και της προσωπικής του ζωής», είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Amazon Prime Video.

Ο σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα, αλλά αυτή είναι η πρώτη σειρά για τον πρώην πρωταθλητή που σήμερα είναι προπονητής στο Μεξικό.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos