'Sausage party’ από τους δημιουργούς του… ‘This is the end’

Δημοσίευση: 3 Ιουνίου 2014, 11:18

Το ‘This is the end’ ήταν ίσως η πιο απολαυστική ταινία που είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι…

O σεναριογράφος Έβαν Γκόλντμπεργκ έπειτα από την απήχηση που είχε η ταινία στο κοινό, αντί για sequel, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα… πασάροντάς μας αυτή τη φορά μια ‘εξαιρετικά βρώμικη παρωδία των ταινιών της Pixar’.

Έτσι, ετοιμάζει 3D Burnout κωμωδία ή μάλλον ‘ R-rated 3D-animated film’ όπως τη χαρακτήρισε ο Γιόνα Χιλ, με τίτλο ‘Sausage party’ σε σκηνοθεσία Γκρεγκ Τίρναν και Κόνραντ Βέρνον και πρωταγωνιστές τους Σεθ Ρόγκεν, Tζόνα Χίλ, Τζέιμς Φράνκο και Κρίστεν Γουίγκ. Το υπερ-ταινιάκι που προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016 από την Columbia Pictures, αφορά την ιστορία μιας παρέας από λουκάνικα που είναι έτοιμα να αγοραστούν από κάποιον, αλλά δυστυχώς πέφτουν από το καρότσι και χάνονται στο λαβύρινθο του σούπερ μάρκετ και πρέπει εν τέλει να βρουν το δρόμο της επιστροφής προς το σωστό ράφι πριν την 9η Ιουλίου, προκειμένου να προοριστούν για μπάρμπεκιου και να μη… μείνουν στο ράφι.

Κάψιμο ακούγεται ε; Φυσικά, το σουρεαλιστικό του πράγματος δε σταματά εδώ, αφού εκτός από σύσσωμο το παρεάκι του ‘This is the end’, θα ακούσουμε τη Σάλμα Χάγιεκ να δανείζει τη φωνή της σε ένα μεξικάνικο Taco ονόματι Theresa Taco, τον Έντουαρντ Νόρντον σε ένα… Bagel και τον Μπιλ Χάντερ σε μια… γουακαμόλε. Για να μας τριπάρει ακόμα περισσότερο, προχτές, ο Γκόλντμπεργκ πόσταρε στο twitter αυτό: ‘Δε θέλω να ακουστώ εγωιστής, αλλά αναμφίβολα το Sausage Party θα είναι το καλύτερο φιλμ που θα γνωρίσει αυτός ο κόσμος’.

ΥΓ: Ελπίζουμε στο σινεμά να σερβίρουν και free hot dogs για promo!

Eιρήνη Κατσαρά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos