Πέδρο Αλμοδοβάρ: Ο Τραμπ θα ήταν τέλειος ως χαρακτήρας ταινίας καταστροφής!

Δημοσίευση: 1 Δεκ. 2016, 19:13
Συντάκτης:

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν ένας καλός φανταστικός χαρακτήρας για μια «ταινία καταστροφής», δήλωσε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στο περιθώριο των εγκαινίων μιας αναδρομικής έκθεσης του έργου του στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA).

«Πιστεύω ότι ο Τραμπ θα εμπνεύσει πολύ κόσμο, ιδίως τους κωμικούς. (…) Σοβαρά, θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μια ταινία καταστροφής» είπε ο Ισπανός δημιουργός σε δημοσιογράφους μόλις έφθασε στο μουσείο για να παραστεί στην προβολή της τελευταίας του ταινίας «Julieta».

«Αυτού του είδους ο χαρακτήρας δεν μοιάζει πιστευτός στην πραγματική ζωή, πρόκειται για έναν μεγάλο φανταστικό χαρακτήρα. Το να τον υποστηρίζει κανείς στην πραγματικότητα θα ήταν ντροπή. Ας ελπίσουμε ότι θα φύγει σύντομα» επισήμανε ο 67χρονος σκηνοθέτης.

Με αφορμή την προβολή της ταινίας Χουλιέτα ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θυμήθηκε ότι το 1984, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης είχε παρουσιάσει την ταινία του «Μια ζωή ταλαιπωρία» στο πλαίσιο του φεστιβάλ του «New Directors/New Films».

Οι 20 ταινίες του Αλμοδοβάρ θα προβληθούν με χρονολογική σειρά στο MoMA έως την 17η Δεκεμβρίου.

 

 

Δημοσίευση: 1 Δεκ. 2016, 19:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...
19 hours
Η Κέιτ Ουίνσλετ συνεχίζει τους ρόλους με ιστορικό ενδιαφέρον...
1 day
Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του...
1 day

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754