Όταν ο Ουίλ Φερέλ πήρε συνέντευξη από τον Γιόακιν Φοίνιξ

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2018, 12:32
Συντάκτης:

Τι θα συμβεί αν αναθέσουμε στον Will Ferrell να πάρει μια συνέντευξη από το, γνωστό για το πόσο ντροπαλός είναι στα press tour, Joaquin Phoenix; Η απάντηση είναι τόσο συναρπαστική όσο φαντάζεστε και μπορείτε να τη διαβάσετε στο Interview Magazine. Το περιοδικό κανόνισε μια τηλεφωνική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν μεταξύ τους καυστικές ατάκες, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσουν για θέματα ιδιαίτερα σοβαρά.

Η συνέντευξη ξεκινάει δυναμικά, με τον Ferrell να εξηγεί στον Phoenix τι γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η συνέντευξη, εντελώς τυχαία, έγινε στις 14 Φλεβάρη. Ο Ferrell ανέφερε πως εκείνο το βράδυ θα έβγαινε για δείπνο με τη γυναίκα του και δύο άλλα ζευγάρια, κάτι που ο Phoenix χαρακτήρισε ως απαίσιο, ενώ αμέσως μετά ρώτησε “Τι είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;” Η στιχομυθία μεταξύ των δύο είχε ως εξής:

Joaquin Phoenix: Ήξερες ότι σήμερα είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Will Ferrell: Ναι, το ήξερα. Θα βγω για δείπνο μαζί με τη γυναίκα μου και τέσσερις ακόμα φίλους για να γιορτάσουμε.

Phoenix: Ακούγεται απαίσιο. Μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Τι είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ferrell: Είναι η γιορτή που, αν έχεις κάποιον που αγαπάς, του εκφράζεις την αγάπη και τη στοργή σου με κάποιο τρόπο. Τα παιδιά  φτιάχνουν κάρτες και τις δίνουν στους φίλους τους, ενώ κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να την αγνοούν εντελώς.

Phoenix: Εσύ έχεις ετοιμάσει κάτι για σήμερα;

Ferrell: Το δείπνο είναι αυτό που έχουμε κανονίσει για σήμερα, αλλά σκοπεύουμε να δώσουμε σε όλους μαύρα τριαντάφυλλα σαν δώρο. Σκεφτήκαμε πως θα ήταν ρομαντικό.

Phoenix: Ήταν από μόνα τους μαύρα ή είναι βαμμένα;

Ferrell: Είναι κατασκευασμένα στην Κίνα. Είναι ψεύτικα, μεταξένια τριαντάφυλλα.

Οι ερωτήσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μονάχα ένα από τα αστεία κομμάτια της συνέντευξης. Ο Ferrell συζητά ένα σωρό θέματα με τον Phoenix, με τον δεύτερο να επιβεβαιώνει πως δεν τον ενδιαφέρει ούτε το Αμερικάνικο ράγκμπι ούτε το Super Bowl και να δηλώνει πως ουδέποτε αποκάλεσε τον M. Night Shyamalan ως M. Night Shyamalamadingdong στα γυρίσματα της ταινίας Signs, μια ερώτηση που μόνο ο Ferrell θα μπορούσε να κάνει σε έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή ηθοποιούς.

Η ερώτηση που φαίνεται να ενδιέφερε περισσότερο τον Phoenix είναι όταν ο Ferrell μίλησε για το πόσο εκλεκτικός είναι ο Phoenix στην επιλογή των ρόλων του, όπου ο ηθοποιός εξήγησε πως “Συνήθως έχω την επιθυμία να συμμετέχω σε μια εμπειρία, ενώ αμέσως μετά έχω σχεδόν την ανάγκη να απομακρυνθώ από αυτή όσο περισσότερο γίνεται. Και μετά προσπαθώ να αποφύγω το να το κάνω.”

Ο Phoenix επίσης μίλησε για τους λόγους που δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις τύπου και τα interview junkets: “ Πάντα κάποιος είναι θυμωμένος μαζί μου επειδή παρά ήμουν σοβαρός ενώ κάποιος άλλος είναι θυμωμένος μαζί μου επειδή δεν έδωσα μια πραγματική απάντηση στην ερώτηση του. Πιθανότατα είμαι πάντα τόσο χαμένος στον εαυτό μου κάθε φορά που βρίσκομαι σε μια συνέντευξη τύπου, πελαγωμένος από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μου δημιουργεί η κατάσταση.”

Η πιο ξεκαρδιστική, ίσως, στιγμή της συνέντευξης είναι όταν ο Ferrell ρωτάει ευθέως τον Phoenix: “Στην προσωπική σου ζωή, είσαι μερικές φορές λίγο σκροφίτσα;” Ο κωμικός είπε στον Phoenix πως πιστεύει ότι η ερμηνεία του στο Gladiator ήταν τόσο επιτυχημένη επειδή ο Phoenix έκανε σαν “σκροφίτσα”. Όσον αφορά το αν ή όχι ο Phoenix συμπεριφέρεται στη ζωή του έτσι καμιά φορά, ο ηθοποιός απάντησε με μια λέξη “Ξεκάθαρα.”

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε στο site του Interview Magazine.

Πρώτη δημοσίευση: 16 Μαΐου 2018, 12:32
Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2018, 12:32
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos