Οι "Sopranos" θα γίνουν ταινία

Δημοσίευση: 9 Mar 2018, 20:10

Ο David Chase, ο άνθρωπος πίσω από το «Sopranos», επισήμως επιστρέφει στον κόσμο της επιτυχημένης σειράς του HBO. Το Deadline επιβεβαίωσε ότι ο Chase και  ο Lawrence Konner (σεναριογράφος στο «Sopranos», «Broadwalk Empire») ετοιμάζουν το σενάριο για την ταινία-prequel της σειράς, της οποίας τα δικαιώματα έχει η New Line. Ο προσωρινός τίτλος του prequel είναι «The Many Saints of Newark».

Το «The Many Saints of Newark» θα διαδραματίζεται την δεκαετία του ’60, στο New Jersey, την περίοδο που πραγματοποιούνται διαμάχες ανάμεσα στους αφροαμερικανούς και τους ιταλούς. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο κοινότητες γίνεται γρήγορα θανατηφόρος.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα περιλαμβάνει και ήρωες που εμφανίστηκαν κατά την διάρκεια των 6 σεζόν της σειράς, πιο πιθανό τους γονείς του Τόνι Σοπράνο σε νεότερη ηλικία, τους οποίους στη σειρά σε flashback τους υποδύονταν ο Joseph Siravo και η Nancy Marchand. Επίσης, ο θείος του Τόνι πιθανόν να εμφανιστεί και εκείνος νεότερος. Ο Chase θα είναι παραγωγός και συν-σεναριογράφος ενώ θα είναι αυτός που θα επιλέξει τον σκηνοθέτη.

«Ο David είναι εξαιρετικός δημιουργός ιστοριών και εμείς, μαζί με τους συνεργάτες μας στο HBO, αγωνιούμε για το ότι αποφάσισε να ξαναεπισκεφθεί και να μεγαλώσει τον κόσμο του «Sopranos», δήλωσε ο Toby Emmerich από την Warner Bros, στην οποία ανήκει η New Line.

Όλοι ανυπομονούμε για την επιστροφή μίας από τις σπουδαιότερες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης.

Update 9/1/19:  Η επιβεβαίωση ήρθε από τον δημιουργό της σειράς David Chase, σε μια συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια της 20ής επετείου από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς τον Ιανουάριου του 1999. Θα πρωταγωνιστήσει ο Αλεσάντρο Νίβολα και θα σκηνοθετήσει ο Άλαν Τέιλορ του "Thor:Dar World", ο οποίος έχει γυρίσει κάποια επεισόδια από το τηλεοπτικό "Sopranos", αλλά και από το "Game Of Thrones"

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 9 Mar 2018, 20:10

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι μέρες... εθνικής υπερηφάνειας συνεχίζονται και στα Οσκαρ! Το...
3 λεπτά
H επιστροφή της Κέιτ Μπλάνσετ στο σανίδι του θεάτρου...
1ώρα
BOX OFFICE
Aναπάντεχα θα έλεγε κανείς, το "Aστερίξ και το μυστικό...
12 ώρες