Ο Τζον Κιούζακ έχει πολλά νεύρα για το τηλεοπτικό "High Fidelity"

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2018, 18:57
Συντάκτης:

Ο Τζον Κιούζακ δεν συμφωνεί με την απόφαση της Disney να στήσει ένα remake του λατρεμένου «High Fidelity» με την μορφή τηλεοπτικής σειράς και μάλιστα με γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΣΧΕΤΙΚΑΗ Disney αποσύρει και επίσημα το Marvel υλικό από το Netflix

Ο 51χρονος ηθοποιός επικαλέστηκε αρχικά τις έντονες αντιδράσεις των φανς στα σόσιαλ μίντια που έδειξαν ότι τους διχάζουν και στη συνέχεια τοποθετήθηκε επί του θέματος (αν δεν σχολιάσει αυτός για το συγκεκριμένο ζήτημα, τότε ποιος;):

«What came first the music or the misery? Mάλλον αγνοούν το “μαγικό μίγμα” που το έκανε τόσο ξεχωριστό φιλμ, χάνουν το νόημα με τους νεωτερισμούς στην συγκεκριμένη περίπτωση. Θέλουν να αναμίξουν τις νέες ιδέες τους με το παλιό “High Fidelity». Νομίζω θα το γαμ..σουν εντελώς!».

Είναι κάποια φιλμ που έχουν ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πως να το κάνουμε τώρα. Το «High Fidelity» είναι σαφώς ένα από αυτά. Ευπρόσδεκτες οι νέες ιδέες, αλλά με άλλο τίτλο και νέο κόνσεπτ. Απλό είναι.

Update 25/9/18: H Zoe Kravitz (που είδαμε στα Big Little Lies & Mad Max Fury Road) θα είναι τελικά η πρωταγωνίστρια (αλλά και εκτελεστική παραγωγός) της σειράς, ενώ την σεναριακή διασκευή (και φυσικά την προσαρμογή από τον ανδρικό στον γυναικείο χαρακτήρα) έχουν επωμιστεί η Βερόνικα Ουέστ και η Σάρα Κουτσέρκα (Ugly Betty, Chicago Fire).

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2018, 18:57
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Apple μπαίνει πλέον επίσημα στην κινηματογραφική αρένα, καθώς...
26 min
bruno ganz
Σε ηλικία 77 πέθανε στη Ζυρίχη από καρκίνο ο...
1 hour
All Oscar Categories to Air Live
Πριν από μία εβδομάδα περίπου, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου...
6 hours