Ο Τζον Κιούζακ έχει πολλά νεύρα για το τηλεοπτικό "High Fidelity"

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2018, 18:57
Συντάκτης:

Ο Τζον Κιούζακ δεν συμφωνεί με την απόφαση της Disney να στήσει ένα remake του λατρεμένου «High Fidelity» με την μορφή τηλεοπτικής σειράς και μάλιστα με γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΣΧΕΤΙΚΑTo Disney+ έρχεται με 7 δολλάρια τον μήνα

Ο 51χρονος ηθοποιός επικαλέστηκε αρχικά τις έντονες αντιδράσεις των φανς στα σόσιαλ μίντια που έδειξαν ότι τους διχάζουν και στη συνέχεια τοποθετήθηκε επί του θέματος (αν δεν σχολιάσει αυτός για το συγκεκριμένο ζήτημα, τότε ποιος;):

«What came first the music or the misery? Mάλλον αγνοούν το “μαγικό μίγμα” που το έκανε τόσο ξεχωριστό φιλμ, χάνουν το νόημα με τους νεωτερισμούς στην συγκεκριμένη περίπτωση. Θέλουν να αναμίξουν τις νέες ιδέες τους με το παλιό “High Fidelity». Νομίζω θα το γαμ..σουν εντελώς!».

Είναι κάποια φιλμ που έχουν ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πως να το κάνουμε τώρα. Το «High Fidelity» είναι σαφώς ένα από αυτά. Ευπρόσδεκτες οι νέες ιδέες, αλλά με άλλο τίτλο και νέο κόνσεπτ. Απλό είναι.

Update 25/9/18: H Zoe Kravitz (που είδαμε στα Big Little Lies & Mad Max Fury Road) θα είναι τελικά η πρωταγωνίστρια (αλλά και εκτελεστική παραγωγός) της σειράς, ενώ την σεναριακή διασκευή (και φυσικά την προσαρμογή από τον ανδρικό στον γυναικείο χαρακτήρα) έχουν επωμιστεί η Βερόνικα Ουέστ και η Σάρα Κουτσέρκα (Ugly Betty, Chicago Fire).

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2018, 18:57
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι 20 πιο εμπορικές ταινίες της 10ετίας στην Ελλάδα

Το έχετε ακούσει πολλές φορές, το έχετε ίσως διατυπώσει και εσείς: «Καλή για ελληνική...
3 ώρες

Wine country

Σύνοψη: Η Άμπι έχει οργανώσει το τέλειο διήμερο γι’ αυτήν και τις φίλες της...
4 ώρες
game of thrones season 8

Game Of Thrones s08e06: Σχόλιο

H πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών έφτασε στο τέλος της.  Ένα τέλος, το 6ο...
5 ώρες