/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι έργο τέχνης!Αν για κάποιο λόγο είχε κανείς την απορία πώς θα ήταν αν διάσημοι ζωγράφοι, όπως ο Michelangelo Merisi da Caravaggio, ο Botticelli ή ο John Singer Sargent, είχαν για μοντέλο τους τον Timothée Chalamet, τότε πλέον υπάρχει η απάντηση μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram, @CHALAMETINART.

Είναι ένας λογαριασμός που έγινε viral αυτόν τον μήνα, λόγω του ότι έβαζε το πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού σε ορισμένα από τα πιο γνωστά έργα στην ιστορία της τέχνης, όπως ο Δαβίδ του Michelangelo, το Φιλί του Klimt, το αγόρι με το καλάθι με τα φρούτα του Caravaggio, στο Las Meninas του Velazquez κ.α. Η πρώτη φωτογραφία ανέβηκε την 1η Ιουλίου, και ήταν η Κραυγή του Munch με το πρόσωπο του Chalamet.

Ο Timothée Chalamet που έγινε γνωστός μετά την επιτυχία του «Call Me By Your Name», που του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Ανδρικού, φαίνεται πως πλέον απασχολεί όχι μόνο κινηματογραφικά, αλλά δίνει έμπνευση για τέτοιους είδους πρότζεκτς, λόγω του εκφραστικού του προσώπου.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό του μέλλον, φαίνεται πως θα είναι πάλι στην κούρσα των βραβείων, με την ταινία «Beautiful Boy», η οποία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 12 Οκτωβρίου. Θα υποδύεται έναν εθισμένο έφηβο, πλάι στον Steve Carell. Ο 22χρονος ηθοποιός είναι επίσης σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά του «Dune» από τον Dennis Villeneuve, ενώ θα υποδυθεί τον βασιλιά Ερρίκο τον 5ο σε επερχόμενη ταινία.

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2018, 11:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ηλικία 76 χρονών έφυγε από τη ζωή η...
13 ώρες
Η Natalie Portman είναι αναμφισβήτητα από τις πιο ταλαντούχες...
1 ημέρα
Ο δημιουργός των Mad Men επιστρέφει στην μικρή οθόνη...
2 ημέρες