Ο Σιλβέστερ Σταλόνε τελείωσε με το Rambo

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Rambo: The last blood" (μετά από σχεδόν 2 μήνες στην Βουλγαρία) και φρόντισε να το δημοσιοποιήσει με ένα video clip που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το οποίο μιάζει περισσότερο με αποχαιρετισμό στο franchise, από ότι εκείνο πριν μερικές ημέρες για τον ρόλο του στα Rocky & Creed.

"Αυτή ήταν η τελευταία λήψη. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Αυτός ήταν ένας ρόλος που μου προσφέρθηκε για πρώτη φορά το 1980. Και μάλιστα ήμουν η 11η επιλογή. Κανένας δεν τον ήθελε, τον θεωρούσαν κάτι σαν κατάρα. Εγώ τον είδα σαν μια εκπληκτική ευκαιρία...". Και φυσικά δικαιώθηκε.

Το "Last Blood" (υπ'όψην ότι το πρώτο λεγόταν "The First Blood" οπότε μάλλον το πιάσαμε το υπονοούμενο) σκηνοθετεί ο Άντρίαν Γκρούνμπεργκ του "Get The Gringo" (και βοηθός σκηνοθέτη στα Narcos, Jack Reacher, Sense8, Apocalypto) και το στόρι θέλει τον John Rabo να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να απασχολείται σαν γελαδάρης σε ένα ράντσο. Έλα όμως που για μια τελευταία φορά θα πάρει τα όπλα (και το τεράστιο μαχαίρι) για να βρει την κόρη ενός φίλου που έχει απαχθεί από μεξικανική σπείρα sex trafficking... 

 

It’s a long long road that has been traveled ... thank you for the support...

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2018, 22:11
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

gimme shelter film festival pearl jam
Το Gimme Shelter Film Festival παρουσιάζει διάσημους σταρ σε ιδιαίτερες...
56 min
Σύνοψη: Η 17χρονη Willowdean Dickson (Danielle Macdonald) είναι μία...
3 hours
Πριν λίγα 24ωρα σας γράψαμε για το Top-10 των...
23 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073