Ο Πάμπλο Λαρέν σκηνοθετεί Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ

Δημοσίευση: 7 Aug 2018, 12:28
Συντάκτης:

Μετά την αναβολή της αναμενόμενης ταινίας του “The True American” για το 2019 ο Χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν επιστρέφει δύο χρόνια μετά το “Jackie” που έδωσε υποψηφιότητα για Όσκαρ στην Νάταλι Πόρτμαν και εκμεταλλεύεται τον διαθέσιμο χρόνο του για να προχωρήσει το πρόσφατο χορευτικό του πρότζεκτ με τίτλο “Ema”.

Νωρίτερα το καλοκαίρι ο Λαρέν και οι συνεργάτες του,  Guillermo Calderon (ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Λαρέν στο σενάριο του “Neruda”) και Alejandro Moreno σκέφτηκαν το συγκεκριμένο σενάριο το οποίο σκοπεύουν να ολοκληρώσουν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που θα κρατήσουν έξι εβδομάδες στο λιμάνι του Βαλπαραΐσο στη Χιλή.  Στο καστ θα δούμε τον συχνό συνεργάτη του σκηνοθέτη, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ που είχαμε δει και στα “No” και “Neruda” να ενσαρκώνει τον χορογράφο μιας τοπικής ομάδας χορού ενώ στον ρόλο της γυναίκας του θα πρωταγωνιστήσει η νεοφερμένη Μαριάνα Ντι Γκιρολάμο στο ντεμπούτο της. Μαζί θα αποτελέσουν το κεντρικό ζευγάρι της ιστορίας το οποίο παλεύει με τα επακόλουθα μιας υιοθεσίας που πηγαίνει λάθος καθώς ο γάμος τους καταρρέει.

Σύμφωνα με τον Λαρέν στην ταινία πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσω του χορού, χωρίς παρόλα αυτά να θεωρείται μια παραγωγή μιούζικαλ. “Πιστεύω ότι πρόκειται για μελόδραμα, με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν, όπου τα συναισθήματα των ανθρώπων για τους υπόλοιπους είναι απαραίτητα για την ιστορία που θέλουμε να πούμε. Ουσιαστικά υπάρχει πολλή μουσική και πολλές σκηνές με ανθρώπους να μοιράζονται τα συναισθήματά τους” τονίζει ο σκηνοθέτης.

Μαζί με τον αδερφό του, Juan De Dios Larraín, ο Λαρέν αναλαμβάνει και την παραγωγή με την εταιρία τους Fabula Films, η οποία πέρυσι ήταν πίσω από το εξαιρετικό “A Fantastic woman” του Σεμπάστιαν Λέλιο το οποίο τιμήθηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για το  2016 ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο post-production για ακόμα μία ταινία του Λέλιο, το remake του “Gloria” με πρωταγωνίστρια την Τζούλιαν Μουρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos