Ο Mπεν Στίλερ μαζεύει 1 εκατομμύριο δολάρια για τους Σομαλούς

Ο Mπεν Στίλερ μαζεύει 1 εκατομμύριο δολάρια για τους Σομαλούς
Δημοσίευση: 25 Μαρτίου 2017, 22:55
Συντάκτης:

Όλοι ξέρουμε ότι ο Μπεν Στίλερ είναι ωραίος τύπος αλλά επιπλέον οι φιλανθρωπικές του δράσεις μόλις συνέβαλαν στη σωτηρία των λιμοκτονούντων Σομαλών. Συγκεκριμένα, ο 51χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter του, όπου ζητούσε από την Turkish Airlines να στείλει νερό και φαγητό στο λαό της Σομαλίας. Η Turkish Airlines είναι η μόνη εμπορική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια προς τη Σομαλία, άρα και η μόνη που θα μπορούσε να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Μαζί με τον φίλο του Jerome Jarre, μοιράστηκαν με τον κόσμο αυτή την «τρελή ιδέα» και βοήθησαν να συγκεντρωθούν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε μία ημέρα! Όπως εξήγησε ο Stiller στο βίντεό του στο Twitter, «αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα στη Σομαλία και στις γύρω χώρες ένας τεράστιας έκτασης λιμός και 6 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του θανάτου».

Η Turkish Airlines δεσμεύτηκε τώρα να δωρίσει 60 τόνους φαγητού και νερού σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο λαός της Σομαλίας. Άλλη μία απόδειξη για την τεράστια δύναμη των social media στις μέρες μας, με λίγη βοήθεια και από μερικούς φιλάνθρωπους celebrities…

Δημοσίευση: 25 Μαρτίου 2017, 22:55
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Rebecca

Rebecca

Στριμάρει στο Netflix η εκδοχή του Μπεν Ουίτλεϊ στην Ρεβέκκα της Δάφνης Ντε Μοριέ (που...
5 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760