Ο Mπεν Στίλερ μαζεύει 1 εκατομμύριο δολάρια για τους Σομαλούς

Δημοσίευση: 25 Μαρτίου 2017, 22:55
Συντάκτης:

Όλοι ξέρουμε ότι ο Μπεν Στίλερ είναι ωραίος τύπος αλλά επιπλέον οι φιλανθρωπικές του δράσεις μόλις συνέβαλαν στη σωτηρία των λιμοκτονούντων Σομαλών. Συγκεκριμένα, ο 51χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter του, όπου ζητούσε από την Turkish Airlines να στείλει νερό και φαγητό στο λαό της Σομαλίας. Η Turkish Airlines είναι η μόνη εμπορική αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια προς τη Σομαλία, άρα και η μόνη που θα μπορούσε να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Μαζί με τον φίλο του Jerome Jarre, μοιράστηκαν με τον κόσμο αυτή την «τρελή ιδέα» και βοήθησαν να συγκεντρωθούν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε μία ημέρα! Όπως εξήγησε ο Stiller στο βίντεό του στο Twitter, «αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα στη Σομαλία και στις γύρω χώρες ένας τεράστιας έκτασης λιμός και 6 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του θανάτου».

Η Turkish Airlines δεσμεύτηκε τώρα να δωρίσει 60 τόνους φαγητού και νερού σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο λαός της Σομαλίας. Άλλη μία απόδειξη για την τεράστια δύναμη των social media στις μέρες μας, με λίγη βοήθεια και από μερικούς φιλάνθρωπους celebrities…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos