Ο Μarilyn Manson ψυχοπαθής δολοφόνος (έλα...)

Δημοσίευση: 20 Απριλίου 2011, 03:37

Το ρόλο του αιμοσταγούς Tex Watson φέρεται να «λιμπίζεται» ο εκκεντρικός σταρ Marilyn Manson, στη νέα ταινία «Eyes of A Dreamer» του σκηνοθέτη Tyler Shields. Αφορά στη δολοφονία της ηθοποιού και συζήγου του Roman Polanski, Sharon Tate από το «δεξί χέρι» του Charles Manson, Τex Watson. Στο ρόλο της Sharon Tate, ακούγεται έντονα το «μαύρο πρόβατο» της Αμερικανικής κινηματογραφικής σκηνής, Lindsay Lohan, ενώ σε αυτόν του Charles Manson τον ίδιο τον φωτογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας (αλλά και ηθοποιό), Shields.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σενάριο, κυρίως για τους Μανσονικούς φάν, δεδομένου ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δανειστεί το μισό καλλιτεχνικό του όνομα από τον ξακουστό δολοφόνο και ολοι μας καταλαβαίνουμε τον... πόνο του: είναι φανερό ότι θα προτιμούσε πολύ περισσότερο τον ρόλο του Charles Manson, αντί του Watson.

Ένα ερώτημα που τίθεται πάντως είναι τί θα γίνει με το make up του Marilyn, δεδομένου ότι είναι σήμερα 42 ετών, ενώ ο Watson την περίοδο που έκανε τις "ομορφιές" του ήταν μόλις 24...

Ειρήνη Κατσαρά

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Prey

Prey

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Μια πεζοπορία στη φύση μετατρέπεται σε ένα απεγνωσμένο παιχνίδι επιβίωσης για πέντε φίλους...
53 λεπτά