film school | Σεμινάρια Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου | Εισηγητής Χρηστος Πυθαράς
News

Ο Loki και η Scarlet Witch στην πλατφόρμα της Disney.

Είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως η Disney ετοιμάζεται να φέρει στο κοινό την νέα της ιντερνετική πλατφόρμα, στην οποία οι θεατές θα μπορούν να κάνουν stream τις ταινίες και τις σειρές που επιθυμούν. Κάτι σαν το Netflix δηλαδή, αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο. Ενώ είμαστε σίγουροι πώς ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν πώς ακριβώς μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί σε μία τόσο διευρυμένη αγορά, οι πληροφορίες λένε πως η πλατφόρμα θα είναι έτοιμη στο τέλος του 2019. Εν τω μεταξύ το Netflix έχει 125 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ έχει προσελκύσει διάφορα μεγάλα ονόματα. Σίγουρα, η Disney είναι προετοιμασμένη να ξοδεψεί πολλά χρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑH Marvel εξισώνει τους μισθούς στους πρωταγωνιστές της

Πρόσφατα όμως κυκλοφόρησε η εξής είδηση: ο Loki, η Scarlet Witch, και άλλοι υπερήρωες από το σύμπαν της Marvel, θα αποκτήσουν τις δικές τους σειρές! Φυσικά, και αναφερόμαστε σε αυτούς τους υπερήρωες που ακόμα δεν έχουν δικές τους stand-alone ταινίες. Το ατού των συγκεκριμένων σειρών θα είναι πως θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι ηθοποιοί που είδαμε και στις ταινίες. Κοινώς, ο Tom Hiddleston και η Elizabeth Olsen θα εμφανιστούν στην μικρή οθόνη. Επίσης, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει δημόσιος λόγος για το κόστος της παραγωγής, οι ειδικοί περιμένουν το budget κάθε σειράς να φτάνει το κόστος μίας παραγωγής ενός μεγάλου στούντιο. Κάθε σειρά θα αποτελείται από έξι μέχρι οχτώ επεισόδια, ενώ ο γκουρού της Marvel, Kevin Feige, αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ανάπτυξής τους.

Η Disney όμως όχι μόνο χάνει δισεκατομμύρια δολλάρια λόγω των αδειοδοτήσεών της, αλλά ταυτόχρονα πρέπει και να χρηματοδοτεί την τεχνολογία που θα μπορέσει να υποστηρίξει την πλατφόρμα. Εώς τώρα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει τα εξής πρότζεκτ: σειρά Star Wars, την οποία θα επιβλέπει ο εξαιρετικός Jon Favreau, ένα σόου βασισμένο στο “High School Musical,” και μία live action ταινία «Η Λαίδη και ο Αλήτης». Ίσως ανάμεσα σε αυτά δούμε και live action “Dumbo,”  αλλά και “Captain Marvel.” Εάν η σειρά Star Wars αναμένεται να κοστίσει 100 εκατομμύρια δολλάρια, και η κάθε ταινία της Disney να έχει ένα προβλεπόμενο budget περίπου 25 εκατομμυρίων δολλαρίων, τότε καταλαβαίνετε για τί κόστος μιλάμε. Ακόμα, οι σειρές της Marvel βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, με τα storylines τους να είναι αβέβαια. Εμείς όμως σίγουρα ενθουσιαζόμαστε να δούμε τους συγκεκριμένους υπερήρωες στην μικρή οθόνη!

Δημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2018, 17:36
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΚΕΤ φιλοξενεί για πέμπτη συνεχή χρονιά το σεμινάριο δημιουργικού ντοκιμαντέρ Εσωτερικά Τοπία με τον Χρήστο...
4 λεπτά
Η Amy Winehouse έκανε αισθητή την παρουσία της το...
39 λεπτά
nicole kidman the cut
Το πρόγραμμα της Νικόλ Κίντμαν για το 2018 ήταν...
54 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
35306
Tanweer
16923
Tanweer
12845
Feelgood
10092