Ο Κέβιν Χαρτ δεν θα παρουσιάσει τα φετινά Όσκαρ

O Kέβιν Χαρτ δεν θα είναι τελικά ο οικοδεσπότης της απονομής τελετής στα φετινά Όσκαρ. 

ΣΧΕΤΙΚΑOscars 2019: Κέβιν Χαρτ, ο παρουσιαστής

Ο 39χρονος κωμικός ααγκάστηκε ουσιαστικά στην επίσημη ανακοίνωσή του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, μετά τον τεράστιο θόρυβο που ξέσπασε για κάποια παλιά του tweets με αρνητικά σχόλια για τους gay και γενικότερο ομοφοβικό περιεχόμενο εκφράσεων.

Ο Χαρτ δήλωσε: "Αποφάσισα να αποσυρθώ από την θέση του παρουσιαστή στην φετινή τελετή των Όσκαρ. Δεν επιθυμώ στην συγκεκριμένη βραδιά στην οποία γιορτάζουμε τις επιδόσεις και τις ικανότητες τόσων εξαιρετικών καλλιτεχνών, να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον και να υπάρξρ αρνητική αλληλεπίδραση. Ζητάω ειλκρινά συγνώμη από την LGBTQ κοινότητα για κάποιους απρεπείς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα στο παρελθόν. Λυπάμαι που πλήγωσα κάποιους ανθρώπους. Ο σκοπός μου είναι να ενώνω τους ανθρώπους και όχι να δημιουργώ διχασμό. Εκφράζω την εκτίμησή μου προς την Ακαδημία και ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά μελλοντικά".

Η ειρωνία είναι ότι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση, καθώς είχε αρνηθεί στο τελεσίγραφο της Ακαδημίας να απολογηθεί για τις παρελθοντικές πράξεις του, κάτι που τελικά έπραξε με την παραπάνω ανακοίνωση.

 

Δημοσίευση: 7 Δεκ. 2018, 10:57
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

gimme shelter film festival pearl jam
Το Gimme Shelter Film Festival παρουσιάζει διάσημους σταρ σε ιδιαίτερες...
56 min
Σύνοψη: Η 17χρονη Willowdean Dickson (Danielle Macdonald) είναι μία...
3 hours
Πριν λίγα 24ωρα σας γράψαμε για το Top-10 των...
23 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073