Ο Κεν Λόουτς επιστρέφει στο Νιούκαστλ

Δημοσίευση: 12 Ιαν. 2019, 13:36
Συντάκτης:

Ο Κεν Λόουτς επιστρέφει στο Νιούκαστλ για άλλη μια δόση απαραίτητου κινηματογραφικού κοινωνικού ρεαλισμού. Μετά το λατρεμένο από κοινό και κριτικούς «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», ο 82χρονος σκηνοθέτης επιλέγει για άλλη μια φορά την πόλη της Βόρειας Αγγλίας ως σκηνικό για την επόμενη ταινία του, με τίτλο «Sorry We Missed You», η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους εντός του 2019.

Το νέο φιλμ θα αφηγηθεί την ιστορία ενός οικογενειάρχη που αγοράζει ένα λευκό βανάκι για να δουλέψει ως ταχυμεταφορέας, ελπίζοντας ότι θα δώσει έτσι στην οικογένειά του οικονομική σταθερότητα. Στον κεντρικό ρόλο θα δούμε, τον Κρις Χίτσεν, πρώην υδραυλικό, ενώ τη σύζυγό του θα υποδυθεί η Ντέμπι Χόνεϊγουντ, μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός από το Τάινμουθ, μια μικρή πόλη έξω από το Νιούκαστλ.

«Η ζωή του ζευγαριού έχει επηρεαστεί πολύ από την κατάρρευση της οικονομίας που πραγματοποιήθηκε πριν από 10 χρόνια. Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους» ήταν η δήλωση του πρωταγωνιστή.

Συνεργεία από καμεραμέν έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή του σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ ο Λόουτς συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο του «Ντάνιελ Μπλέικ»,  Πολ Λάβερτι, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Sixteen Films («Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», «Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ»)

«Το Νιούκαστλ είναι μια πόλη σχετικά μικρή σε μέγεθος, με έντονο χαρακτήρα και η προφορά των κατοίκων είναι υπέροχη. Είναι εύκολο να κυκλοφορήσεις εκεί και έχει πολλές κινηματογραφικές εικόνες, όπως οι γέφυρες και το κέντρο του. Περάσαμε πολύ ευχάριστα στα γυρίσματα του ‘Ντάνιελ Μπλέικ’ και είναι πιο εύκολο να γυρίζεις ταινία σε πόλη την οποία ξέρεις ήδη. Μου φάνηκε καλή ιδέα να χρησιμοποιήσω παρόμοιες τοποθεσίες και ανθρώπους με το ίδιο υπόβαθρο και κουλτούρα» δήλωσε ο Λόουτς.

Πρώτη δημοσίευση: 12 Ιαν. 2019, 13:36
Ενημέρωση: 12 Ιαν. 2019, 13:36
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos