Ο Jason Momoa ξανά στην TV από τον δημιουργό των Hunger Games

Ο Jason Momoa, o Khal Drogo στο GOT, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της Apple με τίτλο “See”. Η σειρά πρόκειται για ένα sci-fi drama, το οποίο θα είναι σκηνοθετημένο από τον Francis Lawrence (Red Sparrow, Hunger Games: Catching Fire) ενώ ο Steven Knight (Eastern Promises, Locke) θα γράψει το σενάριο.

Το “See” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια τα οποία θα εξελίσσονται σε ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή έχει χάσει την όρασή της και έτσι για να επιβιώσει η κοινωνία, οι άνθρωποι έχουν βρεί εναλλακτικούς τρόπους για να επιβιώνουν. Όλα αυτά αλλάζουν όταν ένα ζευγάρι διδύμων γεννιέται και έχει πλήρη όραση.

Ο Momoa θα υποδυθεί τον “Baba Voss” έναν γενναίο πολεμιστή, αρχηγό και προστάτη. Φυσικά, ο ρόλος του πάει πολύ καθώς το παρουσιαστικό του αλλά και η άψογη φυσική του κατάσταση «σηκώνουν» παρόμοιους ρόλους. Μπορεί να μην καταλάβαμε ποτέ την ψύχωση του γυναικείου κοινού με τον Khal Drogo, αλλά μπορούμε να κατανοήσουμε ένα κόλλημα με τον Jason.

Μην ξεχνάμε, πως πριν ο Momoa γίνει διάσημος ως Khal Drogo στο “Game of Thrones”, τον είχαμε δεί και σε άλλες σειρές όπως στα “Baywatch” και “Stargate: Atlantis” αλλά και πρόσφατα τον είδαμε στην σειρά του Netflix “Frontier.”  Έκτοτε, ο Momoa συνέχισε την καριέρα του και εμφανίστηκε και στη μεγάλη οθόνη με τα “Bullet to the Head”, “The Bad Batch”, “Justice League” και θα τον δούμε στο μέλλον στην solo ταινία του “Aquaman.”

Βέβαια, ακόμα όλοι αναρωτιόμαστε πώς η Apple θα διανέμει όχι μόνο το “See” αλλά και τις υπόλοιπες σειρές με high-profile καστ που έχει στα σκαριά, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ως προς τον τρόπο που το κοινό θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο τηλεοπτικό περιεχόμενο της. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούν έναν προσιτό τρόπο για όλους σύντομα!

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2018, 15:42
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
To "Grinch" επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και έπιασε κορυφή στο...
16 ώρες
highwaymen
Η δραματική σειρά του Netflix θα αφηγηθεί την ιστορία...
17 ώρες
Σύνοψη: Η Κάθριν έχει οργανώσει το τέλειο Σαββατοκύριακο για...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073