O James Bond αποκτά οικολογική συνείδηση

Δημοσίευση: 15 Μαρτίου 2019, 15:18
Συντάκτης:

Ο James Bond έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα τα τελευταία σχεδόν εξήντα χρόνια που μας απασχολεί κινηματογραφικά, ξεκινώντας από τον Sean Connery και φθάνοντας στον Daniel Craig που για τελευταία φορά θα υποδυθεί τον πράκτορα 007 στην 25η ταινία ενός από τα πιο επιτυχημένα franchise. Στην τελευταία εμφάνισή του θα αφήσει το στίγμα του, καθώς όπως φαίνεται θα οδηγήσει μια ηλεκτρική Aston Martin. Η συγκεκριμένη μάρκα συνδέθηκε με τον πράκτορα της MI6 ήδη από το «Goldfinger» και την Aston Martin DB5 που οδηγούσε ο Connery.

<a href="/nea/aytos-einai-o-pio-pithanos-neos-james-bond/69616">Aυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond</a>ΣΧΕΤΙΚΑAυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο «James Bond 25» ο Craig θα οδηγεί μία Aston Martin Rapide E, ένα από τα 155 αυτοκίνητα που έφτιαξε η γνωστή μάρκα. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που θα είναι και πιο φιλικό στο περιβάλλον, θα κοστίζει μόνο 283.000 δολάρια! Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή από την οποία προέκυψε η πληροφορία, η επιλογή ανήκει στον οικολόγο σκηνοθέτη της ταινίας, Cary Fukunaja. «Συζητάει με την Aston Martin ώστε να έχει ένα από αυτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πρόκειται να είναι το κέντρο σε μία τρομερή σκηνή δράσης στην ταινία. Ο James Bond είναι γνωστό πως οδηγεί φοβερά αμάξια και αυτό δεν θα απογοητεύσει. Θα έχει όλα τα υψηλής τεχνολογίας gadgets. Όλοι φοβούνται ότι ο Bond θα αποκτήσει την ταμπέλα “πολύ political correct”, αλλά όλοι ένιωσαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τον βάλουν σε οικολογικό αμάξι». Θα ναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσει ηλεκτρικό αμάξι, κάτι που δείχνει την γενικότερη διάθεση εκσυγχρονισμού του χαρακτήρα, όπως συνέβη σε όλη την Craig εποχή. Δεν συνιστά υποταγή στο πολιτικά ορθό, όπως μπορεί να κατηγορηθεί, αλλά απλώς μια πιο σύγχρονη ματιά σε έναν παλιό ήρωα.

Προς το παρόν αυτά που ξέρουμε για την ταινία είναι ότι τον επόμενο μήνα ξεκινάνε τα γυρίσματα, με προβλεπόμενη ημερομηνία εξόδου στα σινεμά στις 8 Απριλίου 2020. Θα είναι η τελευταία φορά που ο Craig θα υποδυθεί τον Bond (όπως τουλάχιστον έχει υποστηρίξει), με τον πρόσφατα οσκαρούχο Rami Malek να αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού, όπως είχε κάνει ο επίσης οσκαρούχος Javier Bardem στο «Skyfall» ή ο δις οσκαρούχος Christoph Waltz στο «Spectre».

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos