/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Ο Γιόακιν Φοίνιξ θα γίνει ο Joker. Και με την βούλα.Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς ("The Hangover") ετοιμάζει μια ταινία αποκλειστικά για τον Joker και η πρώτη του επιλογή είναι ο Γιόακιν Φοίνιξ. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου Variety, ο σπουδαίος ηθοποιός είπε το ναι!

Ο Φίλιπς, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο, είχε ήδη συναντηθεί με τον Φοίνιξ και απλά περίμεναν το πράσινο φως από την Warner Bros. για να γίνει η ταινία.

Οι φήμες θέλουν την ταινία να αποτελεί μια άλλη σειρά για την DC Comics, με εναλλακτικές ιστορίες των χαρακτήρων. Ο Jared Leto που έπαιξε τον Joker στο "Suicide Squad" πιθανότατα θα τον επαναλάβει και στη συνέχεια. Το σενάριο τοποθετείται στα 80s με το στόρι να εξιστορεί πως δημιουργήθηκε ο Joker και θα θυμίζει ένα σκοτεινό crime drama και όχι μια ταινία βασισμένη στο κόμικ. Θυμηθείτε εδώ τις αρχικές φήμες που ήθελαν τον Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή και κάποιες αρχικές συζητήσεις με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ρόλο, περιπτώσεις που δεν προχώρησαν.

Αναμένουμε με αγωνία!

Εδώ περισσότερα για το πως θα προσεγγίσει τον ρόλο, ο πρωταγωνιστής.

Update 15/6/18: Είναι επίσημο. Όπως ανακοινώθηκε, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Το μπάτζετ καθορίστηκε αρχικά στα 55 εκατ. δολλάρια, λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι το "Dark Knight" κόστισε 185 για να δημιουργηθεί. Αυτό δεν σημαίνει και πολλά βέβαια. Ανυπομονούμε.

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2018, 21:20
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ηλικία 76 χρονών έφυγε από τη ζωή η...
10 ώρες
Η Natalie Portman είναι αναμφισβήτητα από τις πιο ταλαντούχες...
1 ημέρα
Ο δημιουργός των Mad Men επιστρέφει στην μικρή οθόνη...
2 ημέρες