Ο Forrest Gump αποκτά Bollywood remake

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2019, 05:23
Συντάκτης:

Όταν ο Robert Zemeckis σκηνοθέτησε το 1994 το “Forrest Gump,” μία ταινία που κέρδισε έξι βραβεία Όσκαρ, μάλλον δεν φανταζόταν ποτέ πως μετά από παραπάνω μία εικοσαετία η ταινία του θα μεταφερόταν στο Bollywood. Σωστά διαβάσατε: το Bollywood θα κάνει το Ινδικό remake του “Forrest Gump.”

Ο superstar του Bollywood, Aamir Khan, θα πρωταγωνιστεί ως Forrest Gump, ενώ η Ινδική βερσιόν θα ονομάζεται “Lal Singh Chadha.” Ο Advait Chandan, με τον οποίο ο Khan συνεργάστηκε το 2017 για το “Secret Superstar,” θα σκηνοθετεί. Ο μελλοντικός Forrest Gump, έκανε τα αποκαλυπτήρια την Πέμπτη στα 54α γενέθλιά του. Συγκεκριμένα ο Kahn δήλωσε: «αποκτήσαμε τα δικαιώματα της ταινίας από την Paramount. Λατρεύω το ‘Forrest Gump’ σαν σενάριο. Είναι μια υπέροχη ιστορία για αυτόν τον χαρακτήρα, είναι feel-good ταινία. Μια ταινία για ολόκληρη την οικογένεια». Επίσης, πληροφόρησε τους ρεπόρτερ πως τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Οκτώβριο.

Αν και οι γνώσεις μας για το Bollywood, μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων, δεν είναι τόσο διευρυμένες, το remake αυτό δεν μας κάνει εντύπωση. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ταινίες του Hollywood μεταφέρονται στο Bollywood. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκουμε το “Chef” του 2017 του John Favreau, το οποίο μετονομάστηκε σε “Bang! Bang!,” αλλά και τη μεταφορά της ταινίας “Knight and Day”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise και Cameron Diaz. Σύντομα θα προβληθεί και το “Kizie Aur Manny”, η Ινδική εκδοχή του “The Fault in Our Stars.”

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2019, 05:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ταινία μικρού μήκους «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς» του Βασίλη Κεκάτου είναι υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα στο 72ο Φεστιβάλ...
4 λεπτά
Πριν λίγες ημέρες, η υγεία του αγαπητού ηθοποιού Τάκη Μόσχου χειροτέρεψε δραματικά μετά το...
1ώρα
Ο Clint Eastwood, αν και σε ένα μήνα κλείνει τα 89, δεν παραδίδει τα...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο