Ντοκιμαντέρ για την Rihanna από τον Πίτερ Μπεργκ

Δημοσίευση: 28 Aug 2018, 16:05
Συντάκτης:

Ο Peter Berg είχε ανακοινώσει το 2015 πως ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Rihanna. Ναι, της superstar Rihanna, όχι πως υπάρχει και κάποια άλλη. Τρία χρόνια πριν ο Berg είχε κάνει μεγάλες δηλώσεις καθώς είχε παρομοιάσει το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ με το επικό ντοκιμαντέρ του D.A. Pennebaker “Don’t Look Back,” το οποίο καλύπτει την περιόδεια του Bob Dylan το 1965 στην Αγγλία. Πάλι καλά που δεν παρομοιάσε και το ταλέντο της Rihanna με του Dylan. Αμφιβάλουμε βέβαια για την ικανότητα του Berg να φτάσει το μεγαλείο του Pennebaker καθώς το ντοκιμαντέρ του για τον Bob Dylan θεωρείται ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ όλων των εποχών.

Αφήνουμε τις προκαταλήψεις μας προσωρινά στην άκρη όμως, για να αναφέρουμε πως τρία χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ για την Rihanna είναι έτοιμο και θα το δούμε πρίν το τέλος του 2018. Πιο συγκεκριμένα ο Berg δήλωσε σε συνέντευξή του το εξής: «θεωρώ πως η Rihanna είναι μία εκπληκτική νέα γυναίκα και είναι πολλά που προσδιορίζουν την περσόνα της. Ο επαγγελματισμός της, η ηθική της, το ταλέντο της, η τύχη της, το όραμά της. Είναι μία πραγματικά ενδιαφέρουσα γυναίκα και το ντοκιμαντέρ θα μπορέσει να προβληθεί σε περίπου δύο μήνες.»

Αν σας κάνει εντύπωσει που ο Peter Berg αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη Rihanna, τότε ξεχνάτε την ταινία του 2012 “Battleship,” στην οποία είχαν συνεργαστεί. Αν δεν σας θυμίζει τίποτα αυτός ο τίτλος δεν πειράζει, καθώς η ταινία ήταν μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του box-office και κάκιστη. Παρ’όλα αυτά, εκείνη τους η συνεργασία οδήγησε σε μία στενή φιλία και στην επιθυμία του Berg να μετατρέψει την ζωή της Rihanna σε ντοκιμαντέρ το οποίο καλύπει την παιδική της ηλικία εώς και την ενήλικη ζωή μίας superstar. Η Rihanna δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι μία πασίγνωστη τραγουδίστρια, αλλά πλέον και ηθοποιός καθώς έχει εμφανιστεί στο χιτ “Ocean’s 8” αλλά και πριν κάποιο καιρό την είδαμε στο “Valerian and the City of a Thousand Planets”. Ο Berg από την άλλη έχει σκηνοθετήσει ορισμένες ιδιαίτερα δυναμικές και νευρώδεις περιπέτειες

την τελευταία 5ετία (Lone survivor, Deepwater Horizon, Patriots day και το φετινό Mile 22),  σε εντελώς διαφορετικό ύφος, οπότε αναμένουμε τον συγκεκριμένο πειραματισμό του με ενδιαφέρον.

Δημοσίευση: 28 Aug 2018, 16:05
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Τα γράψαμε για το "Μην ανοίγεις την πόρτα" των...
5 min
Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
9 hours
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
11 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754