H επιστροφή του Γουόνγκ Καρ Βάι

Δημοσίευση: 24 Ιουνίου 2014, 09:51
Συντάκτης:

Mετά το τρομερά υποτιμημένο στην χώρα μας (και καταδικασμένο σε εμπορική αποτυχία με τον τρόπο που πλασσαρίστηκε) "The Grandmaster", o Γουόνγκ Καρ Βάι επιστρέφει.

<a href="/tainies/mood-love/64658">In the mood for love</a>ΣΧΕΤΙΚΑIn the mood for love

Αυτή την φορά σε ένα κινηματογραφικό είδος που έχει απεικονίσει όσο ελάχιστοι σκηνοθέτες παγκοσμίως: μια ιστορία αγάπης.

H 11η ταινία του αγαπημένου Κινέζου δημιουργού θα λέγεται «Blossoms» και θα διαδραματιστεί στη Σαγκάη. Το «Blossoms» βασίζεται στην ομότιτλη συλλογή διηγημάτων του Τζιν Γιουτσένγκ και η περίληψη θέλει διαφορετικούς κάτοικους της Σαγκάης και τις μικρές ή μεγάλες ιστορίες της καθημερινότητάς τους, όπως θα τις απεικονίσει ο σπουδαίος δημιουργός. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δυο χρονικές περιόδους: από το ’60 στα μέσα του ’70, το τέλος της Πολιτιστικής Επανάστασης. Κι από το ’80 ως τις αρχές του 21ου αιώνα. Καθώς οι δυο χρονικές περίοδοι εναλλάσσονται, η ιστορία αποκαλύπτει τα δυο πρόσωπα της πόλης: τη Σαγκάη του παρελθόντος και τη σημερινή εκμοντερνισμένη μητρόπολη.

UpdateΤο φιλμ θα ολοκληρώσει την τριλογία "της αγάπης" που ξεκίνησε με το «In The Mood For Love» και συνεχίστηκε με το αξέχαστο «2046», αλλά τα βήματα εξελίσσονται πολύ αργά, καθώς τώρα ξεκινά κάστινγκ, ενώ η έναρξη των γυρισμάτων αναμένεται για τέλος του χρόνου. Άντε, ανυπομονούμε!

Update: Το σενάριο δουλεύτηκε τα τελευταία έξι χρόνια για να εξυπηρετήσει τόσο την τηλεοπτική μεταφορά, όσο και μία κινηματογραφική ταινία που θα ακολουθήσει. Η σειρά θα αποτελείται από 30 (!) επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών το κάθε ένα και τα πρώτα τέσσερα θα κάνουν πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου στο Tencent Video της Κίνας.

Update: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο teaser για το "Blossoms Shanghai" που ανέβηκε στο Twitter χωρίς υπότιτλους, αλλά έστω και έτσι μπορούμε να πάρουμε μια αξιόπιστη πρώτη εντύπωση. Η ιστορία ενός αινιγματικού αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου και το ταξίδι του στον χρόνο και η μεταμόρφωσή του από έναν νεαρό καιροσκόπο με προβληματικό παρελθόν, σε ένα εκλεκτό μέλος της ελίτ στην Σαγκάη των 90s.

Update: Αυτό είναι τα τρέιλερ, επίσης χωρίς υπότιτλους, επομένως δεν μπορούμε να τα ευχαριστηθούμε πλήρως, αλλά μια καλή γεύση μπορούμε να την χαρούμε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos