Mετά τον Ίαν Κέρτις, η σειρά του Τζέιμς Ντιν. Πρώτη φωτό, πρεμιέρα Βερολίνο.

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2013, 23:51

Mετά την υπέροχη μεταφορά στο κινηματογραφικό πανί της πολυτάραχης ζωής του Ίαν Κέρτις των Joy Division με το "Control", την αξιοζήλευτη συνέχεια με το τρομερά υποτιμημένο "The American" (με τον Τζορτζ Κλούνεϊ) και το επερχόμενο "Most wanted man" (με Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρόμπιν Ράιτ, Τέιτσελ ΜακΆνταμς, Ντάνιελ Μπρουλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους), ο τεράστιος βιντεοκλιπάς Αντόν Κορμπίν βρίσκεται μπροστά στην πιο μεγάλη ως τώρα κινηματογραφική πρόκληση της καριέρας του.

Θα ασχοληθεί με τον μυθικό Τζέιμς Ντιν εστιάζοντας στη σχέση του με τον φωτογράφο Ντένις Στοκ, ο οποίος τον απαθανατίζει σε μια σειρά από σπάνιες σήμερα φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί πριν ακόμα ο Ντιν λάβει διαστάσεις ειδώλου.

Για τον βασικό ρόλο επέλεξε τον 26χρονο Αμερικανό Ντέιν ΝτεΧάαν που ίσως θυμάστε από τα "Chronicle", "Lawless" και που θα δείτε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στα "Μetallica: through the never" & "Kill Your Darlings" (που του φέρνει αρκετά φυσιογνωμικά), ενώ τον φωτογράφο θα ενσαρκώσει ο Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστός και μη εξαιρετέος και αρκετά ατάλαντος για τον βασικό ρόλο.

Α.Κ.

Update 23/1/15: Πρώτη επίσημη φωτό από το φιλμ (μπορείτε να την δείτε πρώτη, στην αρχή του κειμένου, το οποίο θα λέγεται "Life", συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τζόελ Έτζερτον, Κρίστεν Χάγκερ και θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ του Βερολίνου. Το MOVE IT θα είναι εκεί και δεν πρόκειται, φυσικά, να το χάσει.

 

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2013, 23:51