Μετά το «Narcos» έρχεται το «El Chapo»

Δημοσίευση: 1 Απριλίου 2017, 15:04
Συντάκτης:

Μετά το «Narcos», μια νέα σειρά έρχεται να αφηγηθεί την ιστορία ενός ακόμη βαρόνου ναρκωτικών, του Μεξικανού Ελ Τσάπο.

Η νέα σειρά -πάλι από το Netflix- με τίτλο «El Chapo» θα αφηγείται τρεις δεκαετίες της ζωής του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, τον οποίο θα υποδύεται το ηθοποιός Marco de la O.

Η σειρά ξεκινάει στο 1985, όταν ο El Chapo ήταν ακόμα ένα χαμηλόβαθμο μέλος του καρτέλ της Γκουανταλαχάρα και συνεχίζει καλύπτοντας τα πάντα, από το πως έφτασε στο αποκορύφωμα της δύναμης του , μέχρι τις πολλαπλές απόπειρες απόδρασης από τις φυλακές μέχρι να φτάσει στην τωρινή παρακμή του.

Μάλιστα, οι δημιουργοί του Narcos είναι συμπαραγωγοί στην νέα σειρά. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στο αμερικάνικο κανάλι Univision στις 23 Απριλίου και στην συνέχεια θα το «ανεβάσει» το Netflix.

Δυστυχώς δεν θα σκηνοθετήσει τελικά ο Ρίντλεϊ Σκοτ (που να προλάβει με τόσα Alien που έχει στο πρόγραμμα!), αλλά οι Χοσέ Μανουέλ Κραβιότο και Ερνέστο Κοντρέρας.

Από το 2009 έως το 2011 ο Ελ Τσάπο θεωρούταν ένας από τους ανθρώπους με την περισσότερη δύναμη στον κόσμο, ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών στον κόσμο μετά τον Κάρλος Σλιμ και ο δέκατος πιο πλούσιος άνθρωπος στο Μεξικό. Ο Ελ Τσάπο συνελήφθηθη το 2016 μετά από πολλαπλές αποδράσεις από τις φυλακές του Μεξικό και πλέον κρατείται.

Δημοσίευση: 1 Απριλίου 2017, 15:04
Συντάκτης:

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754