Μαρκ Ράφαλο και Αν Χάθαγουεϊ θα τα πουν στα δικαστήρια

Δημοσίευση: 12 Ιαν. 2019, 14:02
Συντάκτης:

Την Δευτέρα ξεκινούν επίσημα τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τοντ Χέινς («Carol», «Velvet Goldmine») στο Σινσινάτι των ΗΠΑ. Η ταινία φέρει τον τίτλο «Dry Run», διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’90 και έχει ένα αστεράτο καστ. Ο Μαρκ Ράφαλο πρωταγωνιστεί στον ρόλο του δικηγόρου Ρόμπερτ Μπίλοτ, ο οποίος το 1999 κατέθεσε μήνυση, εκπροσωπώντας έναν αγρότη από τη Δυτική Βιρτζίνια, εναντίον της DuPont, εταιρείας-κολοσσού στον κλάδο της φυτοπροστασίας.

<a href="/tainies/may-december/69056">May December</a>ΣΧΕΤΙΚΑMay December

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 58χρονος σκηνοθέτης επιλέγει το Οχάιο, καθώς το «Carol» γυρίστηκε κι αυτό στο κέντρο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Σινσινάτι. Το καστ συμπληρώνουν οι Αν Χάθαγουεϊ, Τιμ Ρόμπινς και Μπιλ Πούλμαν, ενώ η πραγματική ιστορία του Μπίλοτ αναμένεται καθηλωτική, καθώς κατάφερε να ξεσκεπάσει τη μόλυνση που προκαλούσε η DuPont στην περιοχή της Δυτικής Βιρτζίνια. Μάλιστα, το σενάριο της ταινίας προέκυψε από το σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2016 στο New York Times Magazine, με τίτλο "The Lawyer Who Became DuPont's Worst Nightmare" 

Μένει να δούμε πώς θα μεταφέρει κινηματογραφικά ο Χέινς τη δεκαετία του ’90 και κατά πόσον του ταιριάζει το είδος των ταινιών με θέμα τις δικηγορικές υποθέσεις. Καθώς είναι γνωστός για την υπέροχα στυλιζαρισμένη ματιά του και με αυτό το καστ στη διάθεσή του, έχουμε υψηλές προσδοκίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos