Λιποθυμίες στην παράσταση της Κέιτ Μπλάνσετ από ακραίες σκηνές σεξ και βίας

Δημοσίευση: 22 Ιαν. 2019, 14:23
Συντάκτης:

H επιστροφή της Κέιτ Μπλάνσετ στο σανίδι του θεάτρου μετά από πολλά χρόνια, ήταν αρκετά επεισοδιακή.

<a href="/nea/keit-mplanset-den-me-plisiaze-o-syzygos-moy-otan-epaixa-ton-mpomp-ntilan/60784">Κέιτ Μπλάνσετ: «Δεν με πλησίαζε ο σύζυγος μου όταν έπαιξα τον Μπομπ Ντίλαν»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚέιτ Μπλάνσετ: «Δεν με πλησίαζε ο σύζυγος μου όταν έπαιξα τον Μπομπ Ντίλαν»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) στην οποία πρωταγωνιστεί στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, μία θεατής λιποθύμησε λόγω των βίαιων σκηνών.

Όπως γράφουν οι Times του Λονδίνου, μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της παράστασης, όπου οι σκηνές της περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα άγριο όργιο που συμβαίνει σ΄ ένα αμάξι και αρκετή βία εις βάρος των γυναικείων χαρακτήρων κυρίως.

Η αμφιλεγόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται μία βίαιη, σεξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της που υποδύεται ο Στίβεν Ντιλέιν (ο Stannis Baratheon στο Game Of Thrones) και την Κέιτι Μίτσελ στην σκηνοθεσία.

Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, «Πάμελα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1740 και αφορά «έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής».

Μετά το περιστατικό, το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας εξέδωσε ανακοίνωση προειδοποιώντας τους θεατές ότι η παράσταση περιέχει σκηνές αυστηρά για ενήλικους που ενδέχεται να προκαλέσουν «αναστάτωση».

"Πάντα έβλεπα το θέατρο σαν πρόκληση, είναι κάτι που με εξιτάρει ερμηνευτικά. Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική", σχολίασε η Μπλάνσετ στον Guardian.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos