Και το "Snowpiercer" στην ΤV

Aκόμα μια ταινία δείχνει να παίρνει το δρόμο της για την μικρή οθόνη. Το "Snowpiercer" του Νοτιο-Κορεάτη Bong Joon-ho, ήταν από τις εκπλήξεις του 2014. To φιλμ διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου σε ένα τρένο στο οποίο κατοικούν πλέον οι μόνοι επιζώντες του πλανήτη μας και που ανοίγει δρόμο σε μια παγωμένη Γη τα τελευταία 17 χρόνια. Μέσα στο τρένο, η τοποθέτηση των κατοίκων έχει γίνει σαν μια οριζόντια πυραμίδα, με την πλέμπα στο τέλος και την ελίτ στην κορυφή, μαζί με την αέναη μηχανή που τροφοδοτεί με ενέργεια το τρένο ώστε να μην σταματά.
H ταινία είναι η έμπνευση για έναν πιλότο για τοTNT, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πόσο θα μοιάζει αλλά ήδη μαθαίνουμε πως ο Bong Joon-ho θα είναι εκ των παραγωγών. Το κανάλι αναφέρει πως η ταινία και η αυθεντικότητά της, αφήνουν πάρα πολλά περιθώρια παραιτέρω εξερεύνησης.

Update 8/6/17: Η Τζένιφερ Κόνελι αποτελεί το πρώτο γνωστό όνομα του καστ: θα υποδυθεί μία επιβάτιδα της πρώτης θέσης που ταυτόχρονα εργάζεται ως η Φωνή του Τρένου, δηλαδή είναι υπεύθυνη για όλες τις ανακοινώσεις που ακούγονται στο ταξίδι. Τον πιλότο θα σκηνοθετήσει ο Σκοτ Ντέρικσον του «Doctor Strange», με τους Μπονγκ Τζουν-Χο και Παρκ Τσαν-Γουκ σε ρόλο executive producer.

Update 10/1/18: Δόθηκε και επίσημα το πράσινο φως για την σειρά, καθώς το ΤΝΤ παρήγγειλε ήδη μια full season

Update 9/7/18: Σεναριογράφος θα είναι ο Josh Friedman (War Of The Worlds, Black Dahlia, Avatar 2), ο οποίος αντικατέστησε τον Graeme Mason του Orphan Black. Ο πιλότος αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του έτους.

Δημοσίευση: 22 Νοε. 2016, 16:35
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
To "Grinch" επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και έπιασε κορυφή στο...
16 ώρες
highwaymen
Η δραματική σειρά του Netflix θα αφηγηθεί την ιστορία...
17 ώρες
Σύνοψη: Η Κάθριν έχει οργανώσει το τέλειο Σαββατοκύριακο για...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073