Η σειρά που θέλει να αντικαταστήσει το The Terror στις καρδιές μας

Δημοσίευση: 27 Φεβ. 2019, 18:24
Συντάκτης:

Το AMC μας πρόσφερε μακράν την κορυφαία σειρά της περυσινής σεζόν με την αξέχαστη πρώτη σεζόν του The Terror να μας στοιχειώνει ακόμη (και να περιμένουμε την δεύτερη που προς παρόν αντιμετωπίζει… θεματάκια).

ΣΧΕΤΙΚΑΚαλοκαιρινός Τρόμος: Έρχεται η 2η σεζόν «The Terror»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το BBC ετοιμάζεται να προσφέρει κάτι αντίστοιχο, με το North Water που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ίαν ΜακΓκουάιρ, το οποίο αναφέρεται σε μια αποστολή προς τον… Αρκτικό Κύκλο. Το πιάσατε το υπονοούμενο. Στόχος; Το κυνήγι φαλαινών. Αλλά δεν επικεντρώνεται στην φάλαινα (όπως το Μόμπι Ντικ), αλλά στον Χένρι Ντραξ. Έναν αδίστακτο και μανιακό δολοφόνo φαλαινών που μετατρέπει και την ζωή του πληρώματος σε κόλαση, μαζί και ενός στρατιωτικού γιατρού που βρισκόμενος σε δυσμένεια συμμετέχει στο ταξίδι για να διαπιστώσει ότι τα έκτροπα που θα συμβούν δεν διαφέρουν από όσα έζησε στο μέτωπο.

Ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Κόλιν Φάρελ (nice), πρόκειται για μίνι σειρά 4 επεισοδίων, με τα τρία να είναι μονόωρα και το τελευταίο διάρκειας 90′ λεπτών, ενώ θα σκηνοθετήσει (σε μια κάπως αναπάντεχη επιλογή), ο Άντριου Χέι των 45 Years και Lean on Pete. Τα γυρίσματα ξεκινούν το φθινόπωρο με στόχο η σειρά να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Update 5/4/19: Τον στρατιωτικό γιατρό συμφώνησε για να υποδυθεί ο Τζακ Ο'Κόνελ ('71, Money Monster, Unbroken, Tulip Fever) που πέρυσι άρεσε στην τηλεοπτική γουέστερν σειρά "Godless"

Δημοσίευση: 27 Φεβ. 2019, 18:24
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Knives Out - Στα μαχαίρια - 5 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Σπέντζος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Prodigal son" season 1: "Εύκολο"

"Prodigal son" season 1: "Εύκολο"

Σύνοψη: Ο Μάλκομ Μπράιτ εργάζεται ως δημιουργός προφίλ δολοφόνων στο NYPD και εξαιτίας μιας...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
54986
Spentzos
26000
Tulip
11298
Odeon
8400