Η "πιο τρομακτική ταινία" του Τζορτζ Ρομέρο, στις αίθουσες!

Δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2019, 18:27
Συντάκτης:

Ο Τζορτζ Ρομέρο, πρωτοπόρος στα ζόμπι του κινηματογράφου με το «Night of the Living Dead” να θεωρείται η πρώτη επέλαση αυτών, άφησε μετά τον θάνατό του το 2017 αρκετά αχρησιμοποίητα σενάρια όπως επίσης και μία ταινία που δεν είδε ποτέ κανείς. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο συγγραφέας Ντάνιελ Κράους, γνωστός από την συνεργασία του με τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στην σειρά “Trollhunters”, κατάφερε να αποκτήσει μια κόπια από το ακυκλοφόρητο “The Amusement Park” και μέσω Twitter δήλωσε ότι πρόκειται για «την πιο τρομακτική ταινία του Ρομέρο».

Συνέχισε δε, με μία δήλωση του φοιτητή τότε Τόνι Γουίλιαμς (έχει εκδώσει βιβλίο με συνεντεύξεις του Ρομέρο) ο οποίος είδε την ταινία πριν 30 χρόνια και απεφάνθη ότι «είναι πολύ έντονη για το Αμερικάνικο κοινό. Πρέπει να παραμείνει κρυφή και να μη την δει ποτέ κανείς».

Ο ίδιος ο Κράους, ενθουσιασμένος με το “The Amusement Park” θα αφιερωθεί στο να κάνει την ταινία γνωστή και να μπορέσει επιτέλους να την κυκλοφορήσει ώστε να την δει και το κοινό.

Τέλος, η επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Τζορτ Ρομέρο δέχεται δωρεές για την αποκατάσταση της ταινίας. 

Update 27/6/20: Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πλέον αναζητείται ο διανομέας της ταινίας και προφανώς και ένα τρέιλερ.

Update: Έτοιμο και το τρέιλερ, κάπως ασυνάρτητο, αλλά με αρκετές υποσχόμενες σκηνές. Αναμένεται το καλοκαίρι από την πλατφόρμα Shudder

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2019, 18:27
Ενημέρωση: 6 Μαΐου 2021, 20:35
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos