ΣΕΙΡΕΣ

Το Homecoming συνεχίζει χωρίς την Τζούλια Ρόμπερτς

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2019, 17:54
Συντάκτης:

Mπορεί η 2η σεζόν για το εξαιρετικό «Homecoming» να έχει εγκριθεί, αλλά η Τζούλια Ρόμπερτς δεν θα επιστρέψει τελικά στον ρόλο της Heidi Bergman για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του Amazon.

<a href="/home-cinema-streaming/leave-world-behind/69231">Leave the world behind</a>ΣΧΕΤΙΚΑLeave the world behind

Η 51χρονη σταρ, η οποία απέσπασε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα χάρη στην ερμηνεία της, θα συνεχίσει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Το Entertainment Weekly αναφέρει πως η Ρόμπερτς είχε συμφωνήσει μόνο για την πρώτη σεζόν και πως οι παραγωγοί έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν μια διαφορετική πορεία στον επόμενο κύκλο. Ο δημιουργός του «Homecoming» (και νωρίτερα του Mr. Robot) Sam Esmail, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό» για την τηλεοπτική σειρά.

Μένει να φανεί αν θα επιστρέψει το υπόλοιπο καστ που συνιστούσαν οι Bobby Cannavale, Stephan James, Sissy Spacek και Shea Whigham.

Eδώ η κριτική μας για την πρώτη σεζόν.

Update 24/7/19: Η τραγουδίστρια κατά βάση Janelle Monae, η οποία δοκίμασε με επιτυχία τις υποκριτικές της ικανότητες στο Hidden Figures, ενώ θα την δούμε και προσεχώς στο Ηarriet, είναι η αντικαταστάτρια της Τζούλια Ρόμπερτς στην 2η σεζόν του Homecoming, η οποία θα περιλαμβάνει μια νέα ιστορία που δεν θα σχετίζεται με την προηγούμενη, αλλά και ένα εντελώς αλλαγμένο καστ. Αναμένεται μέσα στο 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos