ΣΕΙΡΕΣ

H εισβολή των βρικολάκων στην μικρή οθόνη

Δημοσίευση: 11 Μαρτίου 2019, 14:23
Συντάκτης:

Οι βρικόλακες έχουν αφήσει έντονο και χαρακτηριστικό το στίγμα τους στην μεγάλη οθόνη, ετοιμάζονται τώρα να κατακτήσουν και να διακορεύσουν και την μικρή. Ήδη έχει ξεκινήσει η παραγωγή για μια (δεύτερη) σειρά εμπνευσμένη από την κωμωδία «What we do In the shadows» των Jemaine Clement και Taika Waititi, Η αμερικάνικη σειρά βασισμένη στην κωμωδία των Νεοζηλανδών Jemaine Clement και Taika Waititi θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου στο FX.

<a href="/nea/what-we-do-shadows-s04-ta-agapisiarika-vampir-epistrefoyn/66764">"What we do in the shadows" s04: Τα αγαπησιάρικα βαμπίρ επιστρέφουν!</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"What we do in the shadows" s04: Τα αγαπησιάρικα βαμπίρ επιστρέφουν!

Φέτος θα ξεκινήσει η παραγωγή μιας σειράς για το Hulu βασισμένη στα σειρά μυθιστορημάτων «Vampire Chronicles» της Anne Rice.

Η συγκεκριμένη σειρά μυθιστορημάτων είχε εμπνεύσει το «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» με τους Brad Pitt, Tom Cruise και Antonio Banderas. Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο στην Βουδαπέστη, ενώ επικεφαλής της σειράς για λογαριασμό του Hulu είναι ο Dee Johnson (Eντατική, The good wife, Nashville).

Πέραν όμως της νέας σειράς του Hulu, το τηλεοπτικό δίκτυο The CW φέρεται να βρίσκεται συζητήσεις για μια σειράς βασισμένη στην ταινία «The lost boys» που σκηνοθέτησε ο Joel Schumacher το 1987 με πρωταγωνιστές του Kiefer Sutherland, Corey Feldman και Corey Haim. Το Deadline αναφέρει πως το δίκτυο είχε σχεδιάσει ένα reboot πριν από δύο περίπου χρόνια, το οποίο όμως δεν έφτασε ποτέ στο στάδιο παραγωγής ενός πιλότου. Η Heather Mitchell, με θητεία στις σειρές «Scandal» και «Grey’s Anatomy», έχει αναλάβει να γράψει ένα νέο σενάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos