Έρχεται Ελλάδα ο νέος James Bond;

Δημοσίευση: 12 Φεβ. 2019, 13:55
Συντάκτης:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Esquire, βασιζόμενο κυρίως σε πληροφορίες από το reddit, πολλά από τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond θα γίνουν και στη χώρα μας!
Πιο συγκεκριμένα, όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ (ή πιο σωστά οι φήμες) θα γίνουν γυρίσματα στο κέντρο της πόλης, στα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην οδό Πανεπιστημίου αλλά και στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στο Δέλτα Φαλήρου.
Αυτό που ήδη ξέρουμε είναι πως γυρίσματα θα γίνουν στη Νορβηγία, καθώς έχει ανακοινωθεί η συμφωνία με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, ενώ κα η ιταλική πόλη Ματέρα αναφέρεται ως πιθανή τοποθεσία.
Καμία βέβαια επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει, ούτε για το χρόνο αλλά κυρίως για τις τοποθεσίες. Ο Cary Joji Fukunaga θα σκηνοθετήσει την τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ ως 007, με πιθανή ημερομηνία εξόδου το φθινόπωρο του 2020. Να θυμίσουμε πως το "Για τα μάτια σου μόνο", με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ, είχε βάση της, την Ελλάδα.

<a href="/nea/i-nova-afieronei-sto-kinimatografiko-sympan-toy-james-bond/66188">Η Nova αφιερώνει στο κινηματογραφικό σύμπαν του James Bond.</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Nova αφιερώνει στο κινηματογραφικό σύμπαν του James Bond.

Update 2/4/19: Έρχεται και νέο δημοσίευμα, αυτή την φορά από την Mirror, να ενισχύσει την παραπάνω φήμη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα βασικά γυρίσματα θα γίνουν στην Τζαμάικα (αμέσως μετά τα αρχικά στη Νορβηγία), χώρα με συμβολική σημασία για το franchise, καθώς εκεί είχαν γίνει γυρίσματα και για το πρώτο φιλμ του 1962 Dr No. Ποιος ξεχνά την Ursula Andress να βγαίνει από τα νερά της Καραϊβικής με το θρυλικό μπικίνι της;

 

 

Το άρθρο συνεχίζει επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ρεπορτάζ που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ότι θα γίνουν επίσης γυρίσματα σε Ελλάδα και Ιταλία. Συγκεκριμένα βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για τα γυρίσματα των περισσότερων σκηνών στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Προφανώς προσεχώς θα έχουμε νέες εξελίξεις και ίσως και επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτός θα παίξει τον κακό στον νέο James Bond

O James Bond αποκτά οικολογική συνείδηση: θα οδηγήσει ηλεκτρική Aston Martin.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
4 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos