Έρχεται δεύτερη σεζόν για "The night manager"

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2017, 13:57
Συντάκτης:

Η Βρετανική σειρά “The Night Manager” επιστρέφει για μία δεύτερη σεζόν. Η σκηνοθέτης Σουζάνε Μπίερ που απέσπασε και βραβείο Emmy για τη σειρά, επιβεβαίωσε πως ήδη το σενάριο της επόμενης σεζόν βρίσκεται στην φάση της επεξεργασίας.

<a href="/nea/loki-season-1-kefato-kai-prototypo/66655">"Loki" season 1: Kεφάτο και πρωτότυπο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Loki" season 1: Kεφάτο και πρωτότυπο

Η υπόθεση ακολουθεί τον Τζόναθαν Πάιν (Τομ Χίντλεστον), ο οποίος προσλαμβάνεται από την Βρετανική κατασκοπία με σκοπό να διεισδύσει στον κοντινό κύκλο ενός πωλητή όπλων. Ο πρώην στρατιώτης μεταμφιέζεται σε υπεύθυνο νυχτερινής βάρδιας και αναλαμβάνει την αποστολή να καταστείλει τον Ρίτσαρντ Όνσλοου (Χιού Λόρι) και την εγκληματική του αυτοκρατορία.

Όπως δήλωσε στην Screen Daily η σκηνοθέτης «Θέλουμε όλοι να κάνουμε μία δεύτερη σεζόν, όμως αυτό που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, είναι η σεζόν αυτή να μην είναι αντάξια της πρώτης και των προσδοκιών που φέρει η δουλειά μας ως τώρα. Αυτό θα είναι πολύ άσχημο σενάριο».

H γνώμη του MOVE IT για την πρώτη σεζόν "The night manager"

Μέχρι στιγμής είναι αμφίβολο εάν ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Φαρ θα εμπλακεί στη σεζόν ή όχι. Βέβαια, στο παρελθόν είχε δηλώσει πως χαίρεται ιδιαιτέρως με το πώς τα πράγματα εξελίχθηκαν στην πρώτη σεζόν, αλλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω.

Update: Επτά χρόνια μετά, δόθηκε και επίσημα το πράσινο φως από το Amazon Prime και το BBC, όχι μόν για 2η, αλλά και για 3η σεζόν. Ο Τομ Χίντλεστον θα επιστρέψει στον ρόλο του ως Τζόναθαν Πάιν, μένει να δούμε ποιοι από τους Ολίβια Κόλμαν, Τομ Χολάντερ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα συνεχίσουν επίσης και ποιοι θα προστεθούν. Ο Ντέιβιντ Φαρ θα ασχοληθεί ξανά με το σενάριο, μένει επίσης να διαπιστωθεί αν η Σουζάνε Μπίερ θα σκηνοθετήσει ξανά. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos