Ένα αναπάντεχο sequel από τον Ρίτσαρντ Λινκλέϊτερ

Δημοσίευση: 1 Σεπτεμβρίου 2016, 11:34
Συντάκτης:

Ο Ρίτσαρντ Λινκλέϊτερ θα σκηνοθετήσει το άτυπο sequel της ταινίας του 1973 "Το τελευταίο απόσπασμα" (The Last Detail). Ο Αμερικανικός δημιουργός είχε γράψει το σενάριο βασισμένος στο βιβλίο Last Flag Flying το οποίο ήταν η συνέχεια του The Last Detail.
Στην εξαιρετική ταινία του Hal Ashby πρωταγωνιστούσε ο Jack Nickolson με τους Randy Quaid και Otis Young. Ο Λινκλέϊτερ είχε στόχο να έχει ξανά τους τρεις ηθοποιούς μαζί, αλλά ο Young έφυγε από τη ζωή το 2001 και ο Νίκολσον δεν παίζει πλέον.
Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, το Last Flag Flying θα έχει ως πρωταγωνιστικό τρίο τους Bryan Cranston, Steve Carell, και Laurence Fishburne. Κανείς δεν έχει υπογράψει, αλλά αν αυτό συμβεί θα υποδυθούν τους τρεις ήρωες σε μεγαλύτερη ηλικία, περίπου 30 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στην πρώτη ταινία.

Update 13/6/17: Το φιλμ βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων και θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Νέας Υόρκης (28/9-14/10/17) και το στόρι θέλει τρεις βετεράνους του Βιετνάμ να επανασυνδέονται πολλά χρόνια μετά με αφορμή την κηδεία και την ταφή της κόρης του ενός εξ'αυτών που βρήκε τραγκό θάνατο στο Ιράκ. Και ένα ταξίδι αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης ξεκινά...

Update 24/8/17: Το πρώτο τρέιλερ είναι online και είναι συμπαθέστατο. Χαμηλών τόνων και γλυκόπικρο τόσο, όσο.

Δημοσίευση: 1 Σεπτεμβρίου 2016, 11:34
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Τα γράψαμε για το "Μην ανοίγεις την πόρτα" των...
5 min
Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι...
9 hours
To Cinobo φιλοξενεί πλέον στην streaming πλατφόρμα του, όλη...
11 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754