Damian Lewis, εσύ;

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2018, 13:48
Συντάκτης:

Ο Βρετανός ηθοποιός Damian Lewis, που τον θυμόμαστε από το «Billions» και φυσικά το «Homeland», ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε και ως διάδοχος του Daniel Craig για τον James Bond, θα υποδυθεί τον πρώην δήμαρχο του Τορόντο, Rob Ford, σε μία νέα βιογραφική ταινία που ονομάζεται «Run This Town», σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Ricky Tolmann, που πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο πρώην δήμαρχος απέκτησε την αρνητική φήμη που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα, εξαιτίας ενός βίντεο που τον έδειχνε να παίρνει κοκαΐνη, πριν από 7 χρόνια.

Ο λόγος όμως που απασχόλησε ο Lewis για αυτόν τον ρόλο, πριν καν βγει η ταινία, είναι χάρη στην μεταμόρφωσή του για τις ανάγκες του ρόλου, καθώς ο ηθοποιός και ο πρώην δήμαρχος δεν έχουν κανένα κοινό φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό, με τον δεύτερο να είναι πιο παχύς, μεγαλύτερος ηλικιακά και με διαφορετικά μαλλιά, φέρνοντας στο μυαλό περισσότερο τον κωμικό Chris Farley, και λιγότερο τον Damian Lewis. Ο ηθοποιός λοιπόν έκανε μία ολική μεταμόρφωση, ώστε να μοιάσει στον πραγματικό Ford.

Μετά από αυτές τις φωτογραφίες η ταινία έγινε μία από τις πιο αναμενόμενες της επόμενης χρονιάς. Μετά τον Gary Oldman να κερδίζει Όσκαρ μεταμφιεσμένος ως Τσόρτσιλ, την Streep ως Θάτσερ και τόσους ακόμα, να δούμε αν θα καταφέρει κάτι αντίστοιχο ο Lewis.

Είναι κυριολεκτικά αγνώριστος!

Πρώτη δημοσίευση: 26 Απριλίου 2018, 13:48
Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2018, 13:51
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos