Το “Between Two Ferns” έγινε ταινία, έχει τρέιλερ!

Δημοσίευση: 6 Δεκ. 2018, 23:51
Συντάκτης:

Το “Between Two Ferns” είναι μία κωμική σειρά βραβευμένη με Emmy, στην οποία ο Zack Galifianakis, καθισμένος κυριολεκτικά ανάμεσα σε δύο φτέρες, διεξάγει συνεντεύξεις με διάφορους celebrities. Όλα αυτά σε ένα πραγματικά low budget πλατό, το οποίο είναι διακοσμημένο με τις φτέρες. Εκεί ο Galifianakis έχει «ανακρίνει» πολλούς, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται οι Brad Pitt, Justin Bieber, Jennifer Lawrence, Samuel L. Jackson, Jerry Seinfeld, Barack Obama και Hillary Clinton. Οι συνεντεύξεις είναι πραγματικά άβολες και ξεκαρδιστικές. Θυμηθείτε εδώ ορισμένες πραγματικά σπαρταριστές.

Για τους φαν (πραγματικά πώς μπορεί κάποιος να μήν είναι φαν) είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Netflix διεξάγει γυρίσματα για το “Between Two Ferns: The Movie.” Μπορεί να αναρωτηθείτε αν η σειρά, που συνήθως τα επεισόδιά της διαρκούν επτά λεπτά, θα μπορούσε να μετατραπεί σε μία μεγάλου μήκους ταινία. Εμείς πάντως απαντάμε: ναι! Η ταινία πιθανώς θα διαρκεί 80 λεπτά, ενώ τα γυρίσματα διεξάγονται μυστικά! Ο κωμικός Scott Aukerman (Comedy Bang Bang), θα εκτελεί χρέη σκηνοθέτη, πράγμα που δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αφού έχει σκηνοθετήσει πολλά από τα επεισόδια της σειράς, αλλά την έχει συν-δημιουργήσει κιόλας. Να υπενθυμίσουμε πως το “Between Two Ferns” φιλοξενείται στην πλατφόρμα Funny or Die (website και εταιρεία παραγωγής που δημιουργήθηκε από τους Will Ferrell, Adam McKay, Chris Henchy, και Michael Kvamme).

Έχει φυσικά επιβεβαιωθεί πως ο Galifianakis θα πρωταγωνιστεί ως ο εαυτός του, ένας εντελώς ανάρμοστος παρουσιαστής ενός talk-show. Η ταινία σαφώς και θα προσομοιάζει στη σειρά, αλλά περιμένουμε να δούμε ένα εξαιρετικό κάστ να κάθεται, ο καθένας με τη σειρά του, απέναντι από τον Zack. Προς το παρόν έχει επιβεβαιωθεί πως θα εμφανιστούν οι Peter Dinklage, David Letterman, και Keanu Reeves. Θα υπάρξει και ένα μικρό reunion αφού ο Galifianakis θα φέρει μαζί του τους συμπρωταγωνιστές του από το “Hangover,” Ed Helms, και Bradley Cooper. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτά τα μικρά επεισόδια του “Between Two Ferns” θα αργήσουν να επιστρέψουν στις οθόνες μας, αφού ούτως η άλλως εμφανιζόντουσαν σποραδικά. Είναι πιθανό να ξαναδούμε κάποιο επεισόδιο μετά την ταινία, για την οποία δεν έχει γίνει λόγος για ημερομηνία κυκλοφορίας. Εμείς πάντως ανυπομονούμε!

Update 5/6/19: Eρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Aυτό είναι ένα αστείο τρέιλερ!  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos