Aυτή είναι η τελευταία ταινία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2017, 10:36
Συντάκτης:

Ο σκηνοθέτης David Lowery ξανασυνεργάζεται με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέισι Αφλεκ στο επερχόμενο θρίλερ "The Old Man and The Gun". Ο δημιουργός είχε δουλέψει με τον Αφλεκ στο καλό "Ain’t Them Bodies Saints" και με τον Ρέντφορντ στο "Pete’s Dragon".
Η νέα ταινία του, γραμμένη από τον ίδιο, εμπνεύστηκε από άρθρο του 2003 στο New Yorker για την αληθινή ιστορία του Forrest Tucker (Ρέντφορντ), ενός εγκληματία με 18 αποδράσεις από τις φυλακές και πλήθος από ληστείες τραπεζών. Ο Αφλεκ θα είναι ο ντετέκτιβ που τον κυνηγά αλλά ταυτόχρονα τον θαυμάζει, καθώς δεν τα παρατά ποτέ.

Update 6/6/18: Το τρέιλερ μόλις ανέβηκε και είναι στημένο παρουσιάζοντας μια γλυκιά ιστορία ενός τύπου που λήστευε τράπεζες με το... γάντι και διόλου δεν σου δίνει την αίσθηση ενός crime heist θρίλερ. Ίσως και να είναι παραπλανητικό. Θα δείξει. Πλάι στον Ρέντφορντ (που θα δώσει την τελευταία ερμηνεία του on screen, διαβάστε εδώ σχετικά) και τον Άφλεκ, η Σίσι Σπέισεκ, ο Τομ Ουέιτς, o Ντάνι Γκλόβερ, ο Κιθ Καραντάιν, η Ελίζαμπεθ Μος. Στις αίθουσες, στις 5 Οκτωβρίου 2018.

Update 7/8/18: Το επιβεβαίωσε και επίσημα ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly: "Μετά από αυτήν την ταινία μπαίνω επίσημα στη σύνταξη γιατί το κάνω από από τότε που ήμουν 21 ετών. Ε, αρκετά..."

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos