Αυτή είναι η ταινία με τον πιο γεια σου τίτλο της χρονιάς

Δημοσίευση: 15 Απριλίου 2017, 19:59
Συντάκτης:

Δεν σημαίνει ότι αν μια ταινία έχει γαμάτο τίτλο, ότι και το περιεχόμενο θα σκίζει. Σύμφωνοι.

Αλλά πως μπορείς να αντισταθείς ώστε να μην την ξεκινήσει ή έστω να δεις το τρέιλερ, αν λέγεται «The Man Who Killed Hitler and then Bigfoot».

Αυτή είναι νομίζω αρκετά cool για να της αντισταθείς.

Πρωταγωνιστεί μάλιστα ο βετεράνος Σαμ Έλιοτ, με το 72χρονο να υποδύεται έναν Αμερικανό βετεράνο πολέμου, ο οποίος απλαμβάνει τιμές ήρωα καθώς ήταν αυτός που δολοφόνησε τον Αδόλφο Χίτλερ και ζει ήσυχα την ζωή του στον Καναδά. Κάποια στιγμή όμως το FBI και η τοπική αστυνομία έρχονται σε επαφή μαζί του για να τους βοηθήσει να σκοτώσουν τον Bigfoot που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο στα καναδικά δάση, δολοφονώντας κατά συρροή αθώους.

Αυτό που εξηγεί ακριβώς και ο τίτλος δηλαδή, για να μη νομίσετε ότι θέλουν να σας παραπλανήσουν.

Γράφει και σκηνοθετεί ο Πολωνός Ρόμπερτ Κρζικόβσκι, υπεύθυνος για το προ εξαετίας «ενοχλητικό» gore θρίλερ «The woman». Ξεκινά γυρίσματα τον Αύγουστο.

Update 26/8/18: Η ταινία προβλήθηκε μόλις χθες στο "FrightFest Film Festival" του Λονδίνου, προηγήθηκε πριν δύο εβδομάδες το "Fantasia Film Festival" στο Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εξόδου στις αμερικανικές αίθουσες. Την αναμένουμε με ανυπομονησία, όπως και το τρέιλερ.

Update 16/1/19: To επίσημο τρέιλερ είναι online και είναι τόσο μπιμουβάδικο και όσο grindhouse το περιμέναμε. Πρόσθέστε και τον Douglas Trumbull (τον εγκέφαλο πίσω από φιλμ όπως το "Blade Runner") στα ειδικά εφέ και κυκλώστε την 8η Φεβρουαρίου που θα βγει στις αίθουσες και σε VOD.

Πρώτη δημοσίευση: 15 Απριλίου 2017, 19:59
Ενημέρωση: 17 Ιαν. 2019, 15:15
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos