Aυτή είναι η πρώτη ρομαντική κομεντί με LGBTQA θεματολογία

Δημοσίευση: 6 Φεβ. 2019, 15:26
Συντάκτης:

Ο Μπίλι Άικνερ έχει κάθε λόγο να πετάει από τη χαρά του, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα γράψει και θα πρωταγωνιστήσει σε μια ρομαντική κομεντί με θέμα ένα γκέι ζευγάρι, την παραγωγή της οποίας ανέλαβε η εταιρεία του βασιλιά της αμερικάνικης κωμωδίας, Τζαντ Άπατοου.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Νικ Στόλερ των «Forgetting Sarah Marshall» και «Neighbors», ενώ θα είναι η πρώτη ταινία μεγάλου στούντιο, μετά το περσινό «Love, Simon», με πρωταγωνιστή ένα LGBTQA άτομο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και η πρώτη ταινία τέτοιας θεματολογίας που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό (σημ: το «Love, Simon» αφορούσε κυρίως θεατές εφηβικές ηλικίας) μετά το «In & Out» του 1997, το οποίο ήταν μια παραγωγή της Paramount.

«(Είμαι) ενθουσιασμένος, κατατρομαγμένος, σε κατάσταση πλήρους σοκ και εντελώς ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι ετοιμάζουμε μια μεγάλη, νέα ρομαντική κομεντί για τη Universal» ήταν η ανάρτηση του Άιχνερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ο ενθουσιασμός του είναι απολύτως δικαιολογημένος.

Σύμφωνα με την περιγραφή του μέχρι στιγμής άτιτλου project, η ταινία θα είναι μια R-rated ρομαντική κομεντί γύρω από δύο άντρες με προβλήματα δέσμευσης, οι οποίοι ερωτεύονται και επιχειρούν να δημιουργήσουν σχέση.

Ο Άικνερ είναι κυρίως γνωστό στο κοινό των ΗΠΑ από το επιτυχημένο παιχνίδι γνώσεων «Billy on the Street», στο οποίο παίκτες είναι αστέρες του Χόλυγουντ, και έχει αναδειχθεί ως ένας πολύ δημοφιλής και ειλικρινής σε ό,τι αφορά τη σεξουαλικότητά του τηλεοπτικός entertainer. Για τη δουλειά του στο «Billy on the Street» έχει υπάρξει μάλιστα υποψήφιος για 3 βραβεία Emmy. Έχει επίσης εμφανιστεί στις σειρές “Difficult People” και “American Horror Story: Apocalypse”, ενώ θα είναι η φωνή του Τιμόν στην επερχόμενη live-action μεταφορά του “The Lion King”, με σκηνοθέτη τον Τζον Φαβρό.

Η νέα ταινία του Άικνερ με τους Στόλερ και Άπατοου έρχεται να καλύψει ένα κενό στην εκπροσώπηση LGBTQA ατόμων στις ταινίες που προέρχονται από μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σε ανεξάρτητες παραγωγές, με χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των «Brokeback Mountain», «Carol», «Moonlight» και «Call Me by Your Name»

Τέλος, η εμπλοκή του Άικνερ είναι συνιστά κι ένα ακόμα ορόσημο στην LGBTQA εκπροσώπηση στη βιομηχανία του Χόλυγουντ, καθώς είναι ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας που θα γράψει και θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία μεγάλου στούντιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos