"Apostle": ο σκηνοθέτης του Raid και ο μυστικισμός

Δημοσίευση: 14 Aug 2018, 19:30
Συντάκτης:

Ο Γκάρεθ Έβανς προκάλεσε αίσθηση το 2011 με την καταγιστική δράση που σκηνοθέτησε στο "The Raid: Redemption" και ππου φρόντισε να επαναλάβει σχεδόν με αμείωτο ρυθμό και το "The Raid 2" το 2014, δύο φιλμ που μνημονεύονται ακόμη και τώρα στους φανς του είδους και ειδικά το πρώτο αναμένεαι να θεωρηθεί ίσως και κλασσικό. 

Tέσσερα χρόνια μετά επιστρέφει σε εντελώς διαφορετικό κινηματογραφικό ύφος, με το "Apostle". το οποίο θα παρουσιάσει στο Netflix από τις 12 Οκτωβρίου. Ένα θρίλερ εκδίκησης εποχής με την ιστορία ενός άνδρα που αναζητά την αδερφή του, η οποία έχει απαχθεί από μια θρησκευτική κάστα, με τον λιδιο να περιγράφει την ταινία σαν "ένα μυστικιστικό παραμύθι που διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα". Πρωταγωνιστής είναι ο Νταν Στίβενς (του "The legion", αλλά και του "The Guest") στον ρόλο ενός νεαρού που επιστρέφει στο πατρικό του και ανακαλύπτει ότι η αδερφή του έχει απαχθεί από μια μυστηριώδη θρησκευτική αίρεση, τα μέλη της οποίας ζουν σε ένα νησί υπό τις οδηγίες ενός τρελαμένου ηγέτη (Μάικλ Σιν).

Το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα βασική φωτό και πόστερ, αναμένουμε πολύ σύντομα περισσότερα και προφανώς τρέιλερ, ώστε να σχηματίσουμε μια πιο ασφαλή εντύπωση.

Update 17/9/18: Το πρώτο τρέιλερ δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγα λεπτά και είναι ΑΛΛΟΚΟΤΟ και ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos