ΣΕΙΡΕΣ

"What we do in the shadows" s04: Τα αγαπησιάρικα βαμπίρ επιστρέφουν!

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2022, 15:11
Συντάκτης:

Σύνοψη: Τα πιο αγαπησιάρικα βαμπίρ της τηλεοπτικής ιστορίας επέστρεψαν για νέες, εξωφρενικές περιπέτειες, αποδεικνύοντας ότι η αιώνια ζωή μπορεί να προκαλέσει τις πιο αστείες υπαρξιακές κρίσεις.

<a href="/nea/most-hated-man-internet-dystyhos-epikairo/66857">&quot;The most hated man on the internet&quot;: Δυστυχώς επίκαιρο...</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The most hated man on the internet": Δυστυχώς επίκαιρο...

Γνώμη: Όταν μια σειρά έχει δώσει ένα σερί καλών σεζόν, πάντα υπάρχει μια ανησυχία στο κοινό της πριν την έναρξη ενός νέου κύκλου. Ο λόγος είναι απλός: κανείς δεν θέλει να δει κάτι καλό να χαλάει, να ξεχειλώνει ή να ξεμένει από έμπνευση.

Ευτυχώς, οι φανατικοί θαυμαστές του “What we do in the shadows”, της κωμικής σειράς που αποτελεί σταθερά ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να δει κανείς στην τηλεόραση, δεν έχουν κάποιο λόγο να ανησυχούν! Στα δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, όλα όσα έχουμε λατρέψει σε αυτό το βαμπιρικό “The Office” είναι εκεί, η φαντασία των σεναριογράφων παραμένει αστείρευτη και όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται στη γνωστή τους, top κωμική φόρμα.

Αυτό που συμβαίνει με αυτή τη σειρά είναι σχεδόν υπερφυσικά καλό: κάθε σεζόν έχει κι από ένα εύρημα που καταφέρνει να δώσει μια συνολική συνοχή, χωρίς όμως ποτέ να δίνεται η εντύπωση ότι οι δημιουργοί έχουν καταφύγει σε αυτό γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες σειρές.

Σε αυτή τη σεζόν, το εύρημα είναι απλό, αλλά η εκτέλεση φαίνεται ότι θα αποδειχθεί εμπνευσμένη για άλλη μια φορά. Τα βαμπίρ, ως γνωστόν, δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, μπορούν όμως να γίνουν θετοί γονείς ενός «μωρού», το οποίο ξεπετάχθηκε από το πτώμα του συγκατοίκου τους και ενεργειακού βαμπίρ, Κόλιν Ρόμπινσον!

Πατώντας πάνω στα κλισέ των ιστοριών όπου ο πρωταγωνιστής –που συνήθως θεωρεί τον εαυτό του ανίκανο να μεγαλώσει ένα παιδί– βρίσκεται ξαφνικά με ένα μωρό που χρειάζεται τη φροντίδα του, το “What we do in the shadows” πάει να κάνει πάλι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη κωμική σειρά αυτή τη στιγμή: να φέρει τα πάνω-κάτω, με τη διαβολικά εύθυμη διάθεση και τη μεταδοτική αγάπη για τους ήρωές του.

Και παρότι η φετινή καλοκαιρινή τηλεοπτική σοδειά είναι από τις πιο δυνατές των τελευταίων χρόνων, το “What we do in the shadows” παραμένει χαλαρά ένα από τα highlights της!

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2022, 15:11
Ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2022, 19:10
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ