Το βραβευμένο "Αbbot Elementary" τώρα και σε ελληνικούς streaming πάροχους

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 13:51
Συντάκτης:

Το πολυβραβευμένο «Abbot Elementary», μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές των τελευταίων ετών προβάλλεται ήδη στο Disney Plus.

<a href="/home-cinema-streaming/miguel-wants-fight/68724">Miguel wants to fight</a>ΣΧΕΤΙΚΑMiguel wants to fight

Από απόψε Τρίτη, θα είναι διαθέσιμο και σε Cosmote TV, Vodafone TV και Nova με το πρώτο επεισόδιο να στριμάρει στις 21.00, μαζί με την σειρά (επίσης παραγωγής FX & Disney) «Not dead yet», το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 21.25.

Τα νέα επεισόδια των δύο σειρών, θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.00 και 21.25.

Η κωμική σειρά «Abbott Elementary» ακολουθεί τη ζωή μίας ομάδας αφοσιωμένων δασκάλων με πάθος για τη δουλειά τους και μίας αλλοπρόσαλλης διευθύντριας, οι οποίοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή. Έχει βραβευτεί με τρία Emmy και τρεις Χρυσές Σφαίρες. 

Η σειρά «Not Dead Yet» ακολουθεί τη Νελ Σεράνο (Gina Rodriguez), μία κατεστραμμένη οικονομικά και προσφάτως χωρισμένη γυναίκα, η οποία κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην καριέρα που είχε αφήσει πίσω πριν από 10 χρόνια. Όταν κλείνει τη μόνη δουλειά που κατάφερε να βρει, να γράφει νεκρολογίες, η Νελ ξεκινάει να δέχεται συμβουλές ζωής από μία απίθανη πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
38143
Tanweer
28151
Tanweer
18587
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos