"Βarry" season 2: Harder, better, faster, stronger

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2019, 11:26
Συντάκτης:

H δεύτερη σεζόν του "Barry" είναι το ίδιο καλή με την πρώτη. Διαβάστε από εδώ τι γράψαμε και θα πάρετε μια ιδέα.
Τα πάντα ισχύουν, αλλά έχουν γίνει ακόμα καλύτερα. Ο πρωταγωνιστής, ένας μοναχικός πρώην πεζοναύτης ο οποίος έγινε ένας ψυχρός δολοφόνος-εκτελεστής συμβολαίων, θέλει να γίνει ηθοποιός, αλλά κυρίως, δεν θέλει να σκοτώσει ξανά. Τα πάντα κινούνται γύρω από εκεί. Τις τύψεις, το παρελθόν που συνεχώς τον κυνηγά και το μέλλον. Πιο υπαρξιακό είναι... αδύνατο να γίνει. Το μεγάλο προσόν είναι η αμεσότητα και η ταχύτητα που συμβαίνουν τα πάντα. Με ένα φοβερό σενάριο που δεν χρειάζεται όσες σεζόν η άλλη σειρά του HBO -αυτή με έναν θρόνο-, για να μας κάνει να κατανοήσουμε κάθε χαρακτήρα.

ΣΧΕΤΙΚΑΟυαϊνόνα Ράιντερ και Τζον Τορτούρο συνομωτούν εναντίον των ΗΠΑ

Το "Barry" σε κάνει περισσότερο να γελάς παρά να μιζεριάζεις. Κι όμως, αν κάτσεις να σκεφτείς τι ζόρι τραβάει ο ήρωας, δύσκολα θα βρεις κάτι πιο σκοτεινό στην τηλεόραση. Ισως το "Breaking Bad"...
O Χάντερ συνεχίζει να "ισοπεδώνει" και να σατιρίζει κάθε κλισέ τύπο ηθοποιού, χωρίς να αφήνει ούτε τον εαυτό του να ξεφεύγει. Κάθε ατάκα, κάθε ηθοποιός -έστω και για 5'' να εμφανιστεί- εξυπηρετεί τη ροή.

Παραμένει μια κατάμαυρη κωμωδία, με παραπάνω υπερβολή, αλλά δεν το... κρύβεο ότι είναι υπερβολή (η επίσκεψη στο σπίτι ενός πρώην πρωταθλητή ταε κβον ντο και η συνάντηση με την κόρη...)

Ο Μπιλ Χάντερ, μαζί με τον συνδημιουργο Alec Berg, αναλαμβάνουν τα μισά σενάρια, 4 επεισόδια (στα δύο πρώτα επιστρέφει ο Hiro Murai). Κυρίως στο εξαιρετικό τελευταίο που ανήκει στον Χάντερ, η ένταση φτάνει σε επίπεδα σκηνές δράσης των αδελφών Κοέν. Ναι, τόσο καλό είναι.
Το καστ παραμένει το ίδιο καλό. H Sarah Goldberg ως ηθοποιός που αναζητά την αλήθεια μέσα από ψέμματα, ο  Henry Winkler, ο καθηγητής υποκριτικής ζει πλέον ένα δράμα ενώ ο Τσετσένος Anthony Carrigan, παραμένει ο εγκληματίας-ντροπή για το επάγγελμα και ένας από τους πιο αστείους ρόλους στην τηλεόραση. Η σειρά ήδη ανανεώθηκε και για 3η σεζόν από το ΗΒΟ.
Ξανά 8 μισάωρα επεισόδια, δέστα τα όλα σε μια μέρα. Αντε δύο...

 

 

Δημοσίευση: 28 Μαΐου 2019, 11:26
Συντάκτης:
ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Black Mirror" season 5: Η πιο αδύναμη

Με το Bandersnatch να κάλυπτει το κενό προ μηνών, περισσότερο με το εντυπωσιακό αφηγηματικό...
16 ώρες

"Delhi crime" season 1: Πετυχαίνει τον σκοπό του

Το 2012 ήταν η χρονιά που  θα έφερνε μεγάλες αλλαγές στην Ινδία· ο κόσμος...
20 ώρες

Κέιτ Μπλάνσετ: «Δεν με πλησίαζε ο σύζυγος μου όταν έπαιξα τον Μπομπ Ντίλαν»

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε πως η μεταμόρφωση της σε Μπομπ Ντίλαν το 2007 για...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
12807
Tulip
10602