Τρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2022, 19:39
Συντάκτης:

Μεγάλη, μάλλον τεράστια δεδομένων των απαιτήσεων, ήταν η εισπρακτική επιτυχία των φύο «A quiet place» του Τζον Κραζίνσκι.

<a href="/nea/o-tzon-krazinski-synehizei-me-komodia-kai-dynato-kast/65397">Ο Τζον Κραζίνσκι συνεχίζει με κωμωδία και δυνατό καστ.</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζον Κραζίνσκι συνεχίζει με κωμωδία και δυνατό καστ.

Και όπως πάντα (χωρίς το σχεδόν) συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πολύ περισσότερο για ταινίες τρόμου, ένα τρίτο φιλμ ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.

Και θα συμβεί έστω και αν ο Κραζίνσκι δεν θα ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και την συγγραφή, αλλά θα παραμείνει ως παραγωγός.

Αρχικά λοιπόν, το Νο 3 είχε ανατεθεί στον Τζεφ Νίκολς των ιδιαίτερων και πολύ καλών αν μας ρωτάς «Take shelter» & «Midnight special». Μια συνεργασία που τελικά δεν τελεσφόρησε, αλλά η εναλλακτική λύση ήταν έτοιμη και ήταν μάλλον αναπάντεχη.

Το τρίτο «A quiet place» (που κατά τα λεγόμενα και γραφόμενα θα είναι spin-off και όχι sequel) θα σκηνοθετήσει λοιπόν ο Μάικλ Σαρνόσκι που ακούστηκε πολύ φέτος με το «Pig» και τον Νίκολας Κέιτς στον ρόλο ενός πρώην σεφ που ζει σαν ερημίτης και μαζεύει τρούφες με το γουρούνι του. Μέχρι τη στιγμή που θα του κλέψουν το ζωντανό.  Μια από τις μικρές εκπλήξεις της χρονιάς που θα γράψουμε προσεχώς (αν και μάλλον αποκλείεται να το δούμε στις ελληνικές αίθουσες), ένα σκοτεινό και γοητευτικό indie δράμα που πάντως η χειρότερη στιγμή του σκηνοθετικά ήταν αυτή της απαγωγής του γουρουνιού, της δράσης δηλαδή.

Τέλος πάντων, όλα αυτά σχετικά είναι, ο συνδυασμός δείχνει τουλάχιστον ιντριγκαδόρικος, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ