Τηλεοπτικός "καύσωνας" στους 42°C

Τηλεοπτικός "καύσωνας" στους 42°C
Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2020, 13:30

Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C» είναι η νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας, στην παραγωγή της οποίας προχωρά -μετά το «Έτερος Εγώ»- η COSMOTE TV. Η σειρά 8 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαβασιλείου (Slave, The storm tide, Special Unit) και σενάριο των Σέργιου Κωνσταντινίδη και Κάλλιας Παπαδάκη θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το 2021, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Δημιουργός της σειράς είναι η παραγωγός Ναταλύ Δούκα (Ευτυχία, Παρά Πέντε).   

ΣΧΕΤΙΚΑΤαινίες διανομής σε πανελλήνια πρεμιέρα φέρνει η Cosmote TV

Τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς «ανοίγει» ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στο νησί της Κέρκυρας. Εκεί, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της, επιστρέφει η Λένα (Ναταλία Swift). Την ημέρα της άφιξής της, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν: στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Έγκλημα ή αυτοκτονία; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού, που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας, που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Theo Alexander (True Blood, Digger), ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Μπέτυ Αποστόλου.

Το καστ της σειράς «42°C» πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλας Ζεγκίνογλου,  η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της σειράς «42°C» -που αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Οκτωβρίου- πραγματοποιείται στην Κέρκυρα σε ένα ιστορικό αρχοντικό του 16ου αιώνα. Θυμίζουμε ότι στην Κέρκυρα έχει επίσης γυριστεί και η πετυχημένη σειρά του BBC "Τhe Durrels in Corfu", με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιώργο Καραμίχο

Η σειρά «42oC» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την Tanweer Productions. Tα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Σκηνοθεσία:Γιώργος Παπαβασιλείου. Creator /Producer: Ναταλύ Δούκα. Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης,Κάλλια Παπαδάκη. Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος. ProductionDesigner: Μιχάλης Σαμιώτης. Line Producer: Φένια Κοσοβίτσα. Executive Producer: Διονύσης Σαμιώτης

tags: 
Δημοσίευση: 13 Οκτ. 2020, 13:30
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870